Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAndroid, Hang és videó lejátszó, Linux, Magyar nyelvű program, Open Source → VLC media player letöltése

VLC media player

A VLC media player platformfüggetlen, nyílt forrású multimédia keretrendszer, média lejátszó és streaming szerver szoftver. A működéséhez és a média fájlok lejátszásához nem szükséges külső codec vagy program. Akár azt is mondhatnánk, hogy mindent lejátszik, természetesen DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket is, de a merevlemezre másolt DVD Blu-Ray, stb. lemezek könyvtáraival is megbirkózik, mintha azok valódi lemezek lennének. Ingyenes, nincs benne hirdetés vagy kémprogram, és nem követi a felhasználók tevékenységeit.

vlc
  • Verzió: VLC media player 2.2.4
  • open source
  • magyar nyelvű
  • Készítő: VideoLAN
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
    Mac OS X, Linux, Android, Windows Phone, iOS, Apple TV, Chrome OS, BSD … 32 és 64 bit
  • 29,1 MB

Média lejátszó: VLC
VLC sminkek telepítése és beállítása

frissítések:

A VLC 2.2… frissítései: a G.711 wav és mp3 libmad összeomlás megszüntetése, javítva az out-of-bound írás az adpcm QT IMA kodekben, kisebb Qt felhasználói felületet érintő javítások minden rendszeren, videó automatikus elfordításának javítása telefonokon, VP9, opus és H.265/HEVC HD kodekek frissítése kódoláshoz és dekódoláshoz, kiterjesztések letölthetők alkalmazásokon belülről is, a VLSub kiterjesztés szintén alkalmazáson belülről tölt le feliratokat… és még sok sok kisebb javítás, továbbfejlesztés.

A 2.0.6-os VLC media player pár újdonsága: HTTPS lejátszás és asf, MKV, Ogg demuxer összeomlások javítása. GPU dekódolás Intel HD 2000/3000 kártyáknál Windowson javítva, csakúgy mint a FLAC 6.1 és 7.1 csatorna kiosztás. HTML srt felíratok összeomlásának megszüntetése, külső kodekek frissítése. Az uninstallálás javítva, abban az esetben, ha nem C:\ meghajtóra volt telepítve. Ezen kívül sok fordítás frissült, és Mac OS és Linux rendszereken is sok dolog változott, meg egyebek … :)

A VLC Media PLayer 2.0.5 pár változásai: DVB-S javítás, PulseAudio szinkronizálás javítása, felirat fontok és HTML felirat miatti fagyás kiküszöbölése, webkamera RTSP folyam javítás, AIFF demuxer javítás, MKV, SWF összeomlások elhárítva, Mpeg-2 audio és videó inicializálási hibajavítás, https folyam hibák kijavítva, több nyelv hozzáadva és javítva, és még jó pár frissítés…

A VLC 2.0.3 kisebb javításokat tartalmaz, emellett javult a Mac OS kompatibilitás és stabilitás, és több nyelvvel bővült a felület, amit ezután kézzel is frissíthetünk, ha szükséges.

12 Best VLC Tricks And Hacks You Might Not Know About!

Letöltés és képernyőképek

VLC képernyőképek
A VLC media player letöltése
64 bites VLC
A hordozható VLC media player letöltése
VLC a Microsoft Áruházból
VLC letöltése Androidra
A VLC media player letöltése további rendszerekre, pl. Linux

Weboldal: videolan.org/vlc

Frissítve: 2020. március 28. 20:05

Hasonló programok: Android, Hang és videó lejátszó, Linux, Magyar nyelvű program, Open Source

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Ezen a terepen nem nagyon vagyok otthon, de ez itt a VLC Media Player MeeGora való felvarázslásáról szól, a különféle szükséges librarykkel együtt.
wiki.meego.com/Vlc_Media_Player_Installation_in_MeeGo_Netbook

Attila

A netbookomon Meego op rendszer van. Van valami video lejátszó, ami ezen fut?
Van rajta egy media player, de ez nem játszik le semmit.
Üdv.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.