VideoPad Video Editor

Fontos frissítés! A VideoPad Editor sajnos nem működik örökké ingyenesen! Ezek szerint nem teszteltem elég alaposan, bár gyanús volt, mint írtam is. Akinek még gondot okozott a program a két próbahét lejártával, kérem olvassa el a hozzászólást vagy írjon egy kérdést a hozzászólásoknál. Elnézést!

A VideoPad videószerkesztő olyan sokat tud ingyenes programként, hogy már gyanús … Megvághatjuk vele videóinkat és a hangot is, amit le is választhatunk, ki is cserélhetünk sajátunkra. A képet és hangot effektezi és áttűnéseket is használhatunk. Minden lényegesebb hang, videó és kép formátumot támogat bemenetként, kimenetként pedig menthetünk videó megosztókra, közösségi oldalakra is. Készíthetünk fényképeinkből is filmet, hanggal, felirattal. Rögzíthetünk vele videót, hangot, akár a Windows asztalunkról is, de kameráról is, feliratozhatjuk filmjeinket, mindent részletesen beállíthatunk a kódolásnál, ment DVD és Blu-ray lemezképbe … és még sok mindent tud.

videopad
 • Verzió: VideoPad Video Editor 4.4
 • csak 2 hétig teljes értékű próba verzió
 • Készítő: NCH Software
 • Operációs rendszer: Windows XP – 7, 8 és 10 – 32 és 64 bit
  Mac OS X, iOS, Android
 • 4,96 MB

VideoPad Video Editor Tutorial | GUI Overview

Videószerkesztő, vágó, átalakító: Videopad Video Editor

Letöltés és képernyőképek

VideoPad képernyőképek
A VideoPad letöltése

Weboldal: nchsoftware.com/videopad

27 hozzászólás

 1. Csillagpor.hu says:

  Igen, menthetsz.

 2. Névtelen says:

  Üdvözletem!

  Feri vagyok. Csupán egy rövidke infóra lenne szükségem: borzasztó több órányi munka után ha az ember nem tudja menteni a projektet. A “free” verzióval két héten át menthetek a saját gépemre? Úgy értem kódok, stb. nélkül? YouTube-ra is dokumentumokból fel tudom majd tölteni? Nekem úgy már megfelelne.

 3. Gábor says:

  Magyar beállítás van rajta? ha igen, hogy állítom be?

 4. Névtelen says:

  Köszi Alex!, De az én verzióm legálisan megvásárol program. Csak a használatához kellene egy beállítás., amit alant leírtam.

 5. Alex says:

  A kommentek között a legfelsőben van működő kód.
  youtube…

 6. Zogu says:

  Tud valaki segíteni?
  A “TEXT” hozzáadása után hiába kapcsolom átlátszóra a hátteret, mégsem látom alatta a képet, csak kockás az alap. Ha meg átkapcsolom (Clip pre….), akkor ugyan látom a képen a szöveget, de nem tudom szerkeszteni a szöveget.

 7. Zsolt says:

  Már nem ingyenes … ne haragudj, de olvasd már el amik vannak ezen az oldalon, a tetejétől, majd a hozzászólások.

 8. Marcsi says:

  Három napja töltöttem le és használom … és pénzt kér. Az exportálásért, tehát tudok dolgozni vele, de nem tudom exportálni. Ez hogy lehet? megszűnt az ingyenessége? :-(

 9. Venom says:

  Kiprobaltam Morphus fele megoldast,hibatlan,köszi….:-)

 10. Fredy says:

  Letöltöttem a programot. Nincs egy jó laptopom sőt kifejezetten rossz, de hibátlanul működött. Mindenkinek tudom ajánlani.

 11. Zsolt says:

  Azt javaslom annak aki a Morphus által belinkelt lehetőséggel, vagy hasonlóval próbál élni, hogy előbb próbálja meg az oldalon található kódokat. A törölt videóban ugyanis semmi más nem volt, csak az. Tehát lehet, hogy elég, és akkor nem kell semmilyen kétes eredetű, de mindenképp illegális szoftverhez folyamodni …. bár a kód is illegális, de nem vagyok álszent, úgy is rátalál bárhol aki akar.

 12. Morphus says:

  piratecity.net/nch-videopad-video-editor-crack

 13. Zsolt says:

  Igen, az volt a lentebb található videóban is, de már törölve lett, így most én is törlöm.

 14. Morphus says:

  Amugy igazábol 2 perc alatt lehet hozzá cracket találni! :-)

 15. Zsolt says:

  Ez pl. Windows XP-n is működik. Nem próbáltam, de azt írják róla. Amihez fent az operációs rendszernél odaírtam az XP-t is, az mind működik.

 16. Németh Dominik Ferenc says:

  szia nincsen valami Win.xp-s videó szerkesztő program

 17. Zsolt says:

  Örülök, hogy végül sikerült!
  A hozzászólást meg nem törölném, mert akkor az utánalévőknek nem sok értelme van, inkább kicsit finomítok rajta, ha úgy megfelel … :) A hirtelen felindulásod pedig teljesen jogos volt, az oldalukon és a programban sehol nincs feltüntetve, hogy egy idő után nem fog működni.

 18. Sanyi says:

  Millió hála és köszönet a segítségért, újra felraktam, kipróbáltam, és működik!! :) Avi-ba mentettem el. Hogy hogyan, azt inkább nem írnám le ide, ezúttal küldtem egy email címet is, inkább ott beszélnék a dologról!
  Azt a csúnya írásomat pedig töröld ha kérhetem, engem irritál hogy ott van, közösségben nem szívesen beszélek így, ez most sajnos “kijött”. Nem akartam vele megbántani senkit! Én sajna nem tudom törölni utólag, megtenném, ha lehetne, elnézést érte még egyszer!

 19. Zsolt says:

  Nem törlöm, maradjon, jó ez így… fent átírtam, hogy próbaverzió, ha így is kell valakinek, akkor itt van.
  A mentést kisebb videóval próbáltam, anélkül fel se raktam volna. Ment a hangcsere alatta, majd az átkódolás, mp4-be mentettem, és aztán megnéztem, működött.

  LászlóT … Remélem! :)

  Egyébként meg … csak azért mert felbosszantottak … szóval itt a videó a szükséges kódokkal (ha a Youtubeon nézzük, akkor az alatta lenyitható szövegben ott van 3 is!) … már törölve.

 20. Sanyi says:

  Egyúttal elnézést mindenkitől a kirohanásért és a nem túl szép megfogalmazásért a korábbi kommentben, ha akarod, töröld nyugodtan, de eléggé bosszantó tud lenni, hogy hagy megcsinálni mindent órákon keresztül, és pont a mentésnél kezd el üzengetni… Köszönök minden segítséget!

 21. Sanyi says:

  Nem a Te hibás Zsolt, senki nem tudhatta, nincs erre vonatkozó utalás, hogy a későbbiekben kód kell, legalábbis én nem találtam… A Youtube-on találtam 1 videót, ott arról ír 1 emberke, hogy tán 2 hétig használható, aztán törölni kell, és 2 lehetőség jöhet, vagy korábbi verziót kell felrakni (4.1), ahhoz TALÁN nem kell kód, vagy újra telepíteni. A 4.1-re vonatkozóan nem találtam linket vagy ilyesmit, ha netán ráakadsz valahol, azt örömmel venném (persze ez se garancia semmire). Mindenesetre ne töröld az oldalról a bejegyzést ha kérhetem, majd kiderül, újratelepítés után megy-e újabb 2 hétig, ha igen, akkor jó lesz ez, legfeljebb a törléssel-telepítéssel elszórakozik az ember, az a könnyebb része :) Előtte érdemes kipróbálni 1 kisebb videóval, hogy menti-e szerkesztve, ha igen, akkor érdemes nagyobb melóba fogni vele, ha nem, akkor törlés és újrarakás :D Nem próbáltam még, újratelepítve megy-e, de ki fogom még a nap folyamán, mert maga a program egyébként kiváló, most, hogy megy a kezelése is, nem szívesen próbálgatnék mást, ez jó volt mindenre amire kellett. Max. újratelepítgetem, ha azután működik 1 ideig…

 22. LászlóT says:

  “ideje kipróbálni a movie makert” – A Microsoft is böngészné a Csillagport? :D

 23. Zsolt says:

  Óóó, borzasztóan sajnálom! Ne haragudj! Nem voltam elég körültekintő!
  Írhattál volna azelőtt, mielőtt törölsz mindent! Mert meg lehetett volna menteni.
  A videó alatt van egy szöveg, utalás egy másik videóra, de rákereshetsz megoldásokra, átmenetiekre, és erre a verzióra vonatkozóan is, csak mondjuk annyit beírva, hogy “videopad code”. Bár nem túl legális dolog, de lett volna kód is, és van egy olyan videó is, ahol a projektet nem törölve, uninstallálja majd újratelepíti a fickó a programot, így meg tudja menteni a félbehagyott munkáját!

  Akkor most átírom a bejegyzést, neked pedig küldök egy mailt … illetve nem írok, mert nem adtad meg a hozzászólásnál sajnos.

  Még egyszer bocsi mindenkitől, akinek kellemetlenségeket okoztam!

 24. Sanyi says:

  TÉVEDTEM!!! :@
  Le ne töltsétek … :@ Az elején még lehetett használni valameddig, de bizonyos idő eltelte után nem lehet exportálni, menteni a szerkesztett videót, mert valami rohadt kódot követel, vagy fizessél! 6 órán keresztül kínlódtam vele, megcsináltam 1 fasza kis mozit a videóimból, hangcserével, mindennel, csak épp el nem hagyja menteni, mehet a kukába 6 órányi munkám … !! :@ :@ Igazad volt Zsolt, gyanúd beigazolódott! Csak bizonyos ideig ingyenes ez a …… Megcsinál mindent, csak épp menteni nem hagy. Le is töröltem a gépről, ideje kipróbálni a movie makert, hátha azzal is meg tudom csinálni, amit ezzel a kész átveréssel csináltam.

 25. Csaba says:

  Nagyon jó program! Csak most töltöttem le, de az első próbálkozások meggyőzőek. Köszönet az ajánlónak!

  Köszönöm szépen, kösz-kösz-kösz!!

 26. Zsolt says:

  Örülök, hogy segíthettem!

 27. Sanyi says:

  Letöltöttem a programot, maximálisan meg vagyok vele elégedve! :) Mindent meg tudtam vele csinálni amit akartam, vágás, összeillesztés, hang cseréje, amit akartok, egyelőre nem találtam benne hibát. A 4 gigás nagy fájlokat is gond nélkül kezeli, nincs “file is too large” és hasonló ideggondozás.
  A képernyőképek és a leírás rendkívül hasznosak, hatalmas segítség azoknak, akik nem rendelkeznek felsőfokú angol nyelvtudással, valamint nagy gyakorlattal videószerkesztés terén.
  Ezúton mondok köszönetet a szerkesztőnek, amiért feltöltötte ezt a progit az oldalra, és ilyen nagy segítséget adott a használatához! A képernyőképek alapján a program kezelhető kezdők számára is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!