VirtualDub videószerkesztő

A VirtualDub egy videó felvevő és feldolgozó alkalmazás, egy rendkívül gyors videószerkesztő, vágó, átméretező, tömörítő, effektező program. Szűrőkkel bővíthető, avi, asf, mpeg 1 és 2 videókat képes kezelni, hang és videó anyagait külön menteni, összefűzni. Képes 4 GB feletti fájlok szerkesztésére is, és olyan kicsi, hogy alig látszik.

virtualdub
 • Verzió: VirtualDub 1.10.4
 • open source
 • Készítő: Avery Lee
 • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8 és 10
  32 és 64 bit
 • 1,58 MB

Rövid leírás: videószerkesztő, virtualdub

Telepítés nélkül használható program
VDF VirtualDub plug-in kiterjesztés

A VirtualDub könyvtárba csomagolódik ki, ahonnan a VirtualDub.exe fájllal indítható a program.

frissítések:

Az 1.10.4-es stabil VirtualDub kiadás pár változása: előnézet funkció javítása, másolás gomb hozzáadása az AVI fájl információkhoz, pár screen capture modul hibajavítás, script működés javítása a formátum konvertálásnál, a videó vágás stabilabbá lett téve, animált GIF időzítés javítás, Windows 8.1 több monitor támogatás … és még sok minden.

How to use VirtualDub

Letöltés és képernyőképek

képernyőképek
A VirtualDub letöltése
VirtualDub kiegészítő csomagok
64 bites VirtualDub

Weboldal: virtualdub.org

11 hozzászólás

 1. Csátich Zsuzsanna says:

  Tudtok segíteni abban, hogy hogyan tudom a feliratot véglegesen rögzíteni “beéetni” a videóba?

 2. Zsolt says:

  :) Örülök, hogy végül sikerült!

 3. Letti says:

  ÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :D :D :D SIKERÜLT!!! :D :D :D Másfél hónapig gyűjtögettem és szerkesztgettem a képeket. Három napig keresgéltem a videószerkesztő programokat… Windows Movie Maker-vel végre 500 képenként összesen 8 kisvideót készítettem, amit WMM-val össze is tudtam fűzni… Csodás! Végre nyugodtan alszom :D (már megint reggel negyed 5 van) :D De megérte! :) Köszönöm a türelmedet is, Kedves Zsolt! Minden jót! :*

 4. Letti says:

  Hoppácska! :P Egy felugróablakot nem vettem észre, ami tömöríti a képeket. Arra kattintva végül elindult a feldolgozás – viszonylag gyorsan! (de csak 1 másodpercre állítva – ami a villámolvasás tanfolyamon pl. jónak számít; és ha ott működik, akkor azért itt is működhet – szerintem).
  Itt az volna a cél, hogy a tudatos érzékelés alatt maradjunk, mert a tudatalatti programot szeretném “átprogramozni”.
  Na, a progi “képtelen a képek feldolgozására” :(
  Most azt találtam ki, hogy felosztom a képeket 4 felé, 4db videót készítek belőle WMM-el, aztán majd ezt a 4 videót összefűzöm szintén WMM-el, és a végén teszem alá a hangot… Ha ez sem sikerül, akkor feladom…

 5. Letti says:

  Nos, kipróbáltam. Sajnos ez sem jött be. A másodperceket nem lehet 0-ra vagy tizedesjegyűre állítani. Megpróbáltam a legkisebb értékkel, vagyis 1 másodpercre állítottam be a képfeltűnést. Úgy tűnt, lesz belőle valami, de mégsem. 3 óra alatt a 4000 kép feldologzása 0%-on maradt. Semennyit nem töltött be belőle. :( Azt viszont nem tudtam megállapítani, hogy mikor lehet zenei aláfestést hozzáadni, mert ezidáig nem volt rá alkalom. Talán, ha a képek betöltődtek volna, a következő lépésben lehetett volna hozzáadni, de most még ez sem jött össze. Azért köszönöm!
  Különben jó az oldal! Rátaláltam egy hangerőkiegyenlítőre (mp3gain), aminek nagyon örülök és köszönöm! Imádom! <3
  További sok sikert kívánok az oldal üzemeltetéséhez! :)

 6. Letti says:

  Szia, Zsolti!
  Ma nem értem rá vele foglalkozni, talán majd holnap. Pontosabban: odáig jutottam, hogy letöltöttem a telepítőfájlt, de most még kell valami, amivel kicsomagolom, mert a winZip és a winRar próbaideje is lejárt :( De majd holnap talán…
  Mindenképpen írni fogok, hogy mire jutottam.
  Köszi a gyors választ és a segítséget is!

 7. Zsolt says:

  Szerintem ez a program megfelelő lesz neked, bár 4000 képpel még nem próbáltam: sourceforge.net/projects/makeavi. Nagyon egyszerű … illetve inkább primitív szoftver, nem kell telepíteni csak kicsomagolni valahová, a 0,13 mp-es felbukkanáshoz 7 vagy 8 fps-t kell beállítani értelemszerűen (nagyjából 7,7 a megoldás, ha be lehet törtet is állítani) … sokkal többet nem tudnék róla írni. Légy szíves írj valamit arról, hogy mire jutottál vele. Köszi!

 8. Letti says:

  *4000 képről van szó, melyek csupán 0,13 másodpercre bukkannak fel, összesen max. 10 percen keresztül tartó videóban… (bocs az előbbi pontatlanságért)

 9. Letti says:

  Nem tudom, hogy én vagyok-e béna vagy a videószerkesztő program, de úgy látom, hogy nem tudok egyszerre több képet kijelölni és beilleszteni, csakis egyesével. Ez pedig kiábrándító, ha képekből szeretnék videót (slideshow-t) készíteni.
  Tulajdonképpen egy szubliminális vágyvideót szeretnék készíteni, amelyben a képek csupán a másodperc töredéke alatt bukkannak fel, és mindezt 10 percen keresztül teszik. A Windows Movie Maker nem bír el ekkora adathalmazzal (4000 képről van szó 0,13 másodperc alatt). Egy részét megjeleníti, akadozva ugyan, de aztán “lefagy” vagy inkább “besül”… A Memories On Web azonnal kidob. Ez a progi pedig nem teszi lehetővé egyszerre több képfájl vagy inkább az összes kijelölését és beillesztését. Jó lenne tudni, melyik progival lehetne egy ilyen vágyvideót elkészíteni, mint pl. ez itt: https://www.youtube.com/watch?v=Mcpw1iVWgLY&t=69s

 10. Zsolt says:

  Elnézést, hogy csak most válaszolok …
  Mivel nem tudom milyen kamerából, milyen videót, inkább a Windows Live Movie Makert ajánlom ilyen célra. Ebbe a programba közvetlenül azt hiszem nem menne, csak ha már a gépen van valamilyen formában a videó fájl.

 11. Névtelen says:

  Kameráról hogyan tudom ebbe a programba “átteleportálni” a felvett videót?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!