Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokOpen Source, Telepítés nélkül, Videó szerkesztő → VirtualDub videószerkesztő

VirtualDub videószerkesztő

A VirtualDub egy videó felvevő és feldolgozó alkalmazás, egy rendkívül gyors videószerkesztő, vágó, átméretező, tömörítő, effektező program. Szűrőkkel bővíthető, avi, asf, mpeg 1 és 2 videókat képes kezelni, hang és videó anyagait külön menteni, összefűzni. Képes 4 GB feletti fájlok szerkesztésére is, és olyan kicsi, hogy alig látszik.

virtualdub
  • Verzió: VirtualDub 1.10.4
  • open source
  • Készítő: Avery Lee
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8 és 10
    32 és 64 bit
  • 1,58 MB

Rövid leírás: videószerkesztő, virtualdub

Telepítés nélkül használható program
VDF VirtualDub plug-in kiterjesztés

A VirtualDub könyvtárba csomagolódik ki, ahonnan a VirtualDub.exe fájllal indítható a program.

frissítések:

Az 1.10.4-es stabil VirtualDub kiadás pár változása: előnézet funkció javítása, másolás gomb hozzáadása az AVI fájl információkhoz, pár screen capture modul hibajavítás, script működés javítása a formátum konvertálásnál, a videó vágás stabilabbá lett téve, animált GIF időzítés javítás, Windows 8.1 több monitor támogatás … és még sok minden.

How to use VirtualDub

Letöltés és képernyőképek

képernyőképek
A VirtualDub letöltése
VirtualDub kiegészítő csomagok
64 bites VirtualDub

Weboldal: virtualdub.org

Frissítve: 2020. március 28. 20:02

Hasonló programok: Open Source, Telepítés nélkül, Videó szerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 11 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Csátich Zsuzsanna

Tudtok segíteni abban, hogy hogyan tudom a feliratot véglegesen rögzíteni “beéetni” a videóba?

Zsolt

:) Örülök, hogy végül sikerült!

Letti

ÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :D :D :D SIKERÜLT!!! :D :D :D Másfél hónapig gyűjtögettem és szerkesztgettem a képeket. Három napig keresgéltem a videószerkesztő programokat… Windows Movie Maker-vel végre 500 képenként összesen 8 kisvideót készítettem, amit WMM-val össze is tudtam fűzni… Csodás! Végre nyugodtan alszom :D (már megint reggel negyed 5 van) :D De megérte! :) Köszönöm a türelmedet is, Kedves Zsolt! Minden jót! :*

Letti

Hoppácska! :P Egy felugróablakot nem vettem észre, ami tömöríti a képeket. Arra kattintva végül elindult a feldolgozás – viszonylag gyorsan! (de csak 1 másodpercre állítva – ami a villámolvasás tanfolyamon pl. jónak számít; és ha ott működik, akkor azért itt is működhet – szerintem).
Itt az volna a cél, hogy a tudatos érzékelés alatt maradjunk, mert a tudatalatti programot szeretném “átprogramozni”.
Na, a progi “képtelen a képek feldolgozására” :(
Most azt találtam ki, hogy felosztom a képeket 4 felé, 4db videót készítek belőle WMM-el, aztán majd ezt a 4 videót összefűzöm szintén WMM-el, és a végén teszem alá a hangot… Ha ez sem sikerül, akkor feladom…

Letti

Nos, kipróbáltam. Sajnos ez sem jött be. A másodperceket nem lehet 0-ra vagy tizedesjegyűre állítani. Megpróbáltam a legkisebb értékkel, vagyis 1 másodpercre állítottam be a képfeltűnést. Úgy tűnt, lesz belőle valami, de mégsem. 3 óra alatt a 4000 kép feldologzása 0%-on maradt. Semennyit nem töltött be belőle. :( Azt viszont nem tudtam megállapítani, hogy mikor lehet zenei aláfestést hozzáadni, mert ezidáig nem volt rá alkalom. Talán, ha a képek betöltődtek volna, a következő lépésben lehetett volna hozzáadni, de most még ez sem jött össze. Azért köszönöm!
Különben jó az oldal! Rátaláltam egy hangerőkiegyenlítőre (mp3gain), aminek nagyon örülök és köszönöm! Imádom! <3
További sok sikert kívánok az oldal üzemeltetéséhez! :)

Letti

Szia, Zsolti!
Ma nem értem rá vele foglalkozni, talán majd holnap. Pontosabban: odáig jutottam, hogy letöltöttem a telepítőfájlt, de most még kell valami, amivel kicsomagolom, mert a winZip és a winRar próbaideje is lejárt :( De majd holnap talán…
Mindenképpen írni fogok, hogy mire jutottam.
Köszi a gyors választ és a segítséget is!

Zsolt

Szerintem ez a program megfelelő lesz neked, bár 4000 képpel még nem próbáltam: sourceforge.net/projects/makeavi. Nagyon egyszerű … illetve inkább primitív szoftver, nem kell telepíteni csak kicsomagolni valahová, a 0,13 mp-es felbukkanáshoz 7 vagy 8 fps-t kell beállítani értelemszerűen (nagyjából 7,7 a megoldás, ha be lehet törtet is állítani) … sokkal többet nem tudnék róla írni. Légy szíves írj valamit arról, hogy mire jutottál vele. Köszi!

Letti

*4000 képről van szó, melyek csupán 0,13 másodpercre bukkannak fel, összesen max. 10 percen keresztül tartó videóban… (bocs az előbbi pontatlanságért)

Letti

Nem tudom, hogy én vagyok-e béna vagy a videószerkesztő program, de úgy látom, hogy nem tudok egyszerre több képet kijelölni és beilleszteni, csakis egyesével. Ez pedig kiábrándító, ha képekből szeretnék videót (slideshow-t) készíteni.
Tulajdonképpen egy szubliminális vágyvideót szeretnék készíteni, amelyben a képek csupán a másodperc töredéke alatt bukkannak fel, és mindezt 10 percen keresztül teszik. A Windows Movie Maker nem bír el ekkora adathalmazzal (4000 képről van szó 0,13 másodperc alatt). Egy részét megjeleníti, akadozva ugyan, de aztán “lefagy” vagy inkább “besül”… A Memories On Web azonnal kidob. Ez a progi pedig nem teszi lehetővé egyszerre több képfájl vagy inkább az összes kijelölését és beillesztését. Jó lenne tudni, melyik progival lehetne egy ilyen vágyvideót elkészíteni, mint pl. ez itt: https://www.youtube.com/watch?v=Mcpw1iVWgLY&t=69s

Zsolt

Elnézést, hogy csak most válaszolok …
Mivel nem tudom milyen kamerából, milyen videót, inkább a Windows Live Movie Makert ajánlom ilyen célra. Ebbe a programba közvetlenül azt hiszem nem menne, csak ha már a gépen van valamilyen formában a videó fájl.

Névtelen

Kameráról hogyan tudom ebbe a programba “átteleportálni” a felvett videót?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.