Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokHang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás → VLC media player sminkek letöltése, telepítése, beállításai

VLC media player smink beállítás

A VLC media player rendkívül széleskörűen konfigurálható lejátszó. Egyik remek tulajdonsága amivel az első használatkor elütheti az idejét az ember, hogy kiválasztja a neki legmegfelelőbb bőrt a VLC-re.

Ez nem túl bonyolult, de nem is a legegyszerűbb folyamat, megpróbálom még egyszerűbbé tenni itt a Csillagporon.

VLC sminkek letöltése, telepítése, beállításai:
Egy hordozható, magyar nyelvvel és az összes sminkkel egybe tömörített fájl tölthető le innen: VLC media player plusz minden smink.

Letöltés után indítsuk el az vlch.exe fájlt, ha semmit nem írunk sehová, akkor ahonnan indítottuk oda kitömöríti magát egy vlch könyvtárba.
Ha ez kész, akkor a vlch könyvtárból a vlc.exe fájllal indítható a média lejátszó.
Célszerű az Asztalra vagy bárhová egy parancsikont készíteni belőle.

vlc sminkIndítás után az Eszközök – Beállítások menüpontjánál kezdjük! Itt A felület beállításai-val nyit az ablak, állítsuk be a Natív stílus használata helyett az Egyéni smink használatát.
Ezután kattintsunk a Mentés-re, majd zárjuk be a lejátszót és indítsuk el újra.
A “Default” vagyis alapértelmezett de egyéni sminkkel indul a VLC-nk, ha valami hibával leáll a lejátszó szépítgetés közben, akkor is erre vált vissza automatikusan.
Ezenkívül a következő felületek ismertek vagy garantáltan nem okoznak súlyos traumát: Itunes, Mediaplayer, Modern, Quicktime, Universe, Win_vlc_11, Winamp5, Windows_media_player_12, Wmp11, Wmp12, Wmp_b_2

A további felületváltogatás már a helyzetérzékeny (jobb gombos) menüből elvégezhető.
Vagyis a lejátszó valamely részére kattintsunk jobb egér gombbal (sminkenként erősen változik, hogy hol működik illetve nem működik a menü a jobb klikkre) majd a menüben a Kezelőfelület – Válasszon sminket pontra találjunk rá, és itt láthatjuk a lehetőségek széles tárházát!

A válogatásban kicsi segítség, ha a VLC sminkek weboldalára ellátogatunk, már ha a sminkek nevéből ki tudjuk következtetni a sminkek fájljainak nevét (innen tölthető le külön az összes smink is, de ez már meg van nekünk).

Kellemes szépítgetést kívánok mindenkinek!

Frissítve: 2020. március 23. 20:23

Hasonló programok: Hang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Szia! Elnézést, hogy csak most válaszolok… Sajnos úgy gondolom, hogy nem lehet ezt beállítani. Vagy, ha igen, akkor nekem is írja meg valaki hogy kell, mert nekem sem sikerült még rátalálni.

Bencze Ákos

Kedves Csillagpor!
Kérlek írd meg, hogyan kell beállítani a VLC-t, hogy a lejátszást később onnan folytathassam ahol abbahagytam! Mindig elölről kezdi.
A Gom playernél be tudtam állítani.
Válaszod várom, köszönettel,
Bencze Ákos

Zsolt

Hello!

Gondolom HDMI-vel próbálkoztok … Nem valószínű, hogy a VLC-n kellene állítani, sokkal inkább a Windows (már ha Windowson dolgoztok … ) hdmi-re, hangra vonatkozó beállításainál, továbbá, hogy a driverek mind fent vannak e, ilyesmi … esetleg valami átalakítóval dolgoztok e, vagy mondjuk biztos e, hogy a beltériből gond nélkül kijön e kép és hang egyaránt, sok minden lehet. Szerintem szegény VLC az utolsó ami hibás lehet, meg amúgy is csak azt tudnám mondani, hogy próbálgassátok végig az eszközöket, stb, mert nem tudok részleteket a hardverekről.

Próbáljátok ki, mással fel lehet e venni hangot! Ilyenkor meg kell nézni, vagy átállítani úgy is a Windows felvevőeszközét. Pl ezzel: csillagpor.hu/remek/programok/hangszerkeszto-lejatszo-programok#audacity

Balu

Jó napot Csillagpor!

A segítségedet szeretném kérni VLC media player hang beállítása kapcsán.
Összekötöttük a laptopot és a Upc beltéri egységet, képet sikerült beállítani,de a hangot akármire állítjuk vagy recseg, v ropog v nincs egyáltalán hang v saját hangot halljuk vissza.
Van ötleted mire állítsuk, hogy legyen hang?

Válaszod Előre is köszönöm!

Szép Napot!

Üdvözlettel:Balázs

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.