Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Kommunikációs programok, Levelező program, Magyar nyelvű program → Windows Live Mail - Csillagpor.hu

Windows Live Mail

A Windows Live Mail a Microsoft ingyenes levelező programja. Aki eddig Outlook Expresst használt, annak könnyű lesz átállnia rá. Segítségével egy helyen kezelhető több e-mail fiók, közvetlenül elérhetők a Windows Live rendszer elemei és levélszemét szűrőt is kapott. Nagy méretű fényképek küldését segíti a Skydrive tárhely szolgáltatás. A levelező program tartalmaz egy naptárt is, ami a Live naptárral szinkronizálja magát, de az RSS csatornákkal is elboldogul. “A Windows Essentials 2012 programcsomagot a támogatási időszak végéig, 2017. január 10-ig lehet letölteni.” … a Microsoft szervereiről. Innen természetesen később is elérhető a teljes offline telepítőcsomag.

windows-live-mail
  • Verzió: Windows Live Mail 2012 (16.4.3528.331)
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Microsoft
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 131 MB

Levelező program: Live Mail

A Windows Live Mail telepítése közben erre figyeljünk!

A Windows Live Essentials csomagnak csak a szükséges részeit telepítsük, vagyis akár csak egyedül a Live Mailt.
A Windows Live Essentials telepítése közben Windows operációs rendszerünk eredetiség ellenőrzésen esik át!

Windows Live Mail Tutorial

Letöltés és képernyőképek

Windows Live Mail képernyőképek
A Windows Live Mail letöltése (teljes Windows Live Essentials offline telepítőcsomag)

Weboldal: download-windows-essentials

Frissítve: 2020. március 28. 20:10

Hasonló programok: Freeware, Kommunikációs programok, Levelező program, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 9 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

A tableten milyen oprendszer van?

Névtelen

A Windows live mail 2012 van számítógépemen azt szeretném a tabletten telepíteni, sajnos a sok próbálkozással sem sikerült.

Névtelen

próbálom letölteni

Zsolt

Igen, minden kérdésnél be kell jelölni, hogy nem vagy robot. A Windows Live Essentials tölthető le innen, én fel tudtam telepíteni belőle a Windows Live Movie Makert Windows 10-re is. A “sima” “Live” nélküli nem jó Windows 10-re.
Word és Excel programot nem tudok, mert nem ingyenes, de a LibreOffice egy ingyenes irodai programcsomag, ami nagy részét tudja annak amit az MS Office programok is, kezeli annak fájlformátumait is, stb …

artur

az előző kérdésemnél a windows exencialsról van szó, amit már többször letöröltem bocsi hogy hülyén írtam le

artur

nekem az is jó, a win wxwcialt már egy párszor letöröltem, mert a benne lévő movie makert nem tudtam használni. Sajnos új gépet kaptam amire már fel telepítették a win 10.-et, és a régi gép progijait nem hajlandó támogatni. Ezért keresek egy woordöt, és egy excellt, ahol megfogalmazhatok egy levelet, vagy éppenségel egy számítást elvégezhetek. Kérdésem minden alkalommal be kell jelőlni hogy nem vagyok robot?
,

artur

Segíts nekem légyszi, a legegyszerűb woord, és excell progi kellene. nem kellenek extra változatok, nekem ez bőven elég az extrák nélkül is. Tudsz nekem segíteni ?
Üdv: artur

Zsolt

Köszi, hogy írtál … mindjárt orvosolom az összes Windows Live Essentialsban található programnál … no persze a támogatást nem tudom meghosszabbítani, de a magyar nyelvű offline telepítő csomagját fel tudom tenni mindenhová. Így a Microsofttól függetlenül is le lehet majd innen tölteni.

Nagycigi

A Windows Essentials 2012 programcsomag támogatása 2017. január 10-én jár le. Le akartam tölteni a windows live mailt, és ezt az üzenetet kaptam. (A WLM ebben a csomagban van)

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.