Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokCD, DVD, Blu-Ray, Freeware, Magyar nyelvű program, Videó szerkesztő → Windows Live Movie Maker, ingyenes videószerkesztő Windows 7-re

Windows Live Movie Maker

A Windows Live Movie Maker ingyenes Windows 7-re készült videószerkesztő. Könnyűszerrel készíthetünk látványos videókat általa képeinkből, hangokból vagy videókból. Kamerával és mikrofonnal is rögzíthetünk anyagokat segítségével, majd effektezhetjük és felirattal is bővíthetjük alkotásainkat. Windows 10-en is működik. “A Windows Essentials 2012 programcsomagot a támogatási időszak végéig, 2017. január 10-ig lehet letölteni.” … a Microsoft szervereiről. Innen természetesen később is elérhető a teljes offline telepítőcsomag.

windows-live-movie-maker
  • Verzió: Windows Live Movie Maker 2012 (16.4.3528.331)
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Microsoft
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 132 MB

A Windows Live Movie Maker telepítése közben erre figyeljünk!

A Windows Live Movie Maker telepítése végén Windows operációs rendszerünk eredetiség ellenőrzésen eshet keresztül! Továbbá a letöltött fájl a Live alkalmazások telepítője, tehát ki kell választanunk, hogy mit szeretnénk és mit nem feltenni közülük.

Windows Live Movie Maker Tutorial 2011 Tricks & Tips & How To’s

Videószerkesztő: Movie Maker

Letöltés és képernyőképek

Windows Live Movie Maker képernyőképek
A Windows Live Movie Maker letöltése (Windows Live Essentials teljes offline telepítő részeként)
A Windows Movie Maker 3D gyorsítót nem igénylő változata

Weboldal minden verzióval: windows.microsoft.com/hu-hu/windows/get-movie-maker-download

Frissítve: 2020. március 28. 20:10

Hasonló programok: CD, DVD, Blu-Ray, Freeware, Magyar nyelvű program, Videó szerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 94 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Bagi Jánosné

Tisztelt Mindenki! Szeretném,ha valaki segítene a MOVIE MAKER 2,6-os használatában! Hogyan kell letölteni,hogy tudjak videót készíteni! Nagyon gyenge vagyok a géphez! Előre is köszönöm,ha valaki segít! Csak az ingyenes letöltés érdekelne!

Zsolt

Állítólag 5 videóig ingyenes… videowatermarkremoveronline.com

Tamás

Hello hogy tudnám eltüntetni a vízjelet a feltölteni kívánt videómról ingyen?

Zsolt

Most feltelepítettem, sikerült, itt a két képen látható, hogy sikeres telepítés esetén ott van a Start menüben és melyik könyvtárban található az indítófájlja.
Windows Live Movie Maker

Névtelen

Kérdezem tisztelettel,hová telepítődik a WLMM? Mert a telepítésnél csak a zöld csík telítődik,a százalékoknak megfelelően,de hogy hová települ,az nem derül ki!Kiírja,hogy telepítés kész,befejezés gomb,klikk,ennyi! Az ablak eltűnik,sehol nem találok valami indítási lehetőséget és hogy hol van a gépen,azt sem! Mi történik ilyenkor?

Zsolt

Működik Win10-en.

Attila

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy win 10 alá felmenne valahogy. A win 10-hez kapható free egy kalap… ehhez képest.

Zsolt

Próbáltad? … mert nekem elindítani sem sikerült Windows 10-en :) … Akkor legyen ez … csillagpor.hu/remek/programok/avidemux-letoltese

Zoe

Ez vízjeles.

Zsolt

Ez pl. az … rövid angol nyelvű bemutatóval is az oldalán: free video editor

Zoe

Értem.És tudnál ajánlani olyan egyszerű vágóprogramot (nem kell effekt stb.)ami nem vízjeles? Köszi

Zsolt

Adatbázis kezelő szerver szoftver.

Zoe

Igen, azt töltöttem le.Egyébként az a program amit írtam az mire jó?

Zsolt

Ezt: wlsetup-all.exe töltötted le és telepítetted?

Zsolt

Hát az (nagyon) nem az, de még csak nem is szükséges a futtatásához.

Zoe

Pontosan ezt:Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition [ENU]

Zoe

Olyat találtam hogy valamilyen com server 2005 mai napi dátummal.

Zsolt

Üdv … ilyen néven kellene lennie … mármint Windows Live Movie Maker.

Zoe

Üdv!letöltöttem telepítettem,de nem találom a programot.Hogy keressem,milyen néven?

Artur

Szia!
Segíts nekem légyszi. Ha nem tiltom le az nod 32-t, akkor nem engedi hogy letöltsem amit, szeretnék. ”a movie makert”.Letiltottam 10 percre, hogy legyen időm átnézni a lehetőségeket, és a live essentials-t letöltöm, mivel movie maker t is tartalmazza, de kiírja a gépemre ,hogy a legfrissebb versióval rendelkezik a gépem.Hol a pö…be találom meg, és hogy tudom a makert működésre bírni,eddig soha nem volt gondom, nem volt probléma hogy a családi kis videókat megszerkesszem. A live movie makert megpróbáltam letölteni,de nem magyar nyelvű, annak ellenére, hogy a letöltési infóba a magyar nyelv van megadva. Ha tudsz valami tippet, akkor megköszönöm.
üdv.: Artur

Zsolt

Biztos hogy a Live Movie Makerről van szó? Nem pl. az itt olvasható esetről? … → hvg.hu/tudomany/20171119_ingyenes_windows_movie_maker_letoltes_trojai_fizetos
A Csillagporról letölthető verzió tiszta, és minden funkciója ingyenes, mindenféle további letöltés nélkül.

Eszter

Sziasztok,

letöltöttem a programot, készítettem egy 1 órás filmet a gyermekeimről a családnak, most viszont nem engedi filmé alakítani és a gépre menteni, azt írja, hogy meg kell vásárolnom valamit hozzá és regisztrálnom kell.
Kérlek segítsetek, hogy ne vesszen el az anyagom!
Köszönöm!

Letti

Értem. Köszönöm szépen! :)

Zsolt

Ezek szerintem mindenhonnan összeollózott anyagok … szóval vannak a képek, amikre ilyen-olyan áttűnési effektek vannak téve, ezt akár a wmm is tudja, a szöveget is … de aztán vannak a kisebb animáció részletek, a szívek és csillagok, amiket kérdeztél, azok külön lettek beillesztve. Igen, akár gif fájlok is lehettek (így a wmm kilőve), de ezek, pl. a rózsás, rózsaszirmos rész, valami animációs programmal készültek, majd lettek a videószerkesztőbe beillesztve, és ott ezek is kaptak áttűnési effekteket … majd rájuk a szöveg, valószínűleg ugyanabban a videószerkesztőben … Szóval sokféle kis videó részlet egyberakva, effektezve, feliratozva.

Letti

Szia, Zsolti! :D

Nekem ezidáig a WMM jött be leginkább a videószerkesztő programok közül. Már régebben is használtam kisebb projektekre, a minap ugyan meggyűlt a bajom vele (4000 kép miatt), de aztán rájöttem a megoldásra. Azt hiszem, még egy jó ideig ennél a proginál maradok.
Viszont három napja láttam egy videót, amelyben nagyon tetszenek a képi effektusok. Fogalmam sincs, hogy ezek gif-fájlok-e vagy effektek, ezért Tőled (is) megkérdezném, tudod-e, mivel készítették ezt a videót? youtube.com/watch?v=D5JmXImA5Bs&t=0s (tetszenek a röpködő szívecskék és a lehulló rózsaszirmok, másutt meg a csillagszórás)… Emiatt érdeklődöm…
Előre is köszönöm megtisztelő válaszodat! :) Letti

Zsani

Köszönöm szépen a választ!

Zsolt

Kedves Zsani!

Sok mindentől függ, hogy mennyi időbe telik egy videó betöltése, a változások vagy a kész videó mentése. A videót a betöltéshez ki kell kódolni, vagyis olyan állapotba kell hoznia a programnak, hogy akár képkockánként szerkeszthető legyen. Majd a kész videót újra a választott kodekkel kódolni, hogy ne több tíz GB méretű legyen, hanem mondjuk mp4-be tömörített kezelhető méretű. Ez relatív erőforrás igényes dolog. A mai gépek könnyebben megbirkóznak vele, de így is hosszú folyamat. Ha jó pár éves a masina, akkor a processzor számítási kapacitása, plusz igen, a memória mérete is erősen befolyásolhatja az ilyesféle műveletek időtartamát. Konkrétan a VideoPadnál nem tudok semmilyen trükköt mondani, a kódolás felgyorsítására.

Zsani

Kedves Zsolt! Köszönöm a hozzám való türelmet :)
Sikerült letölteni, de mégsem működött. Viszont találtam itt az oldalon egy nekem való programot, mindent megcsinál, amire szükségem van: VideoPad. Könnyű kezelni, még angol tudás nélkül is. Viszont lenne egy kérdésem, ha lehetséges. Vágtam-szerkesztettem vele pár perces videókat, szuper volt. Most viszont egy hosszabb, közel két órás van a kezem alatt és nagggggyyyyyon lassú. Közel 5óra volt, míg betöltötte a programba és hajnal kettő óta mostanáig még csak a mentés felével van kész. Lehetséges, hogy valami beállítást kell ellenőriznem, van ennek valami trükkje-praktikája? Vagy a ram-ot kell bővítenem hozzá a gépen? win7-et használok, megnéztem a gépen 2,25GB. Bocsánat a sok kérdésért, egyáltalán nem értek a gépekhez és nagy segítség számomra! Hálás köszönet

Zsolt

A szerződést igen, el kell fogadni. Telepítéskor érdemes a Telepíteni kívánt programok kiválasztása opciót választani, és onnan csak a Fotótár és Movie Maker részt telepíteni.

Zsani

Kedves Zsolt! Letöltöttem a programot, telepítem és felhozott egy hosszú-hosszú szolgáltatási szerződést, ami nekem igazából kínai :) Ezt gondolom el kell fogadnom, csak akkor tölti le. Megtettem, de most valami messenger alkalmazást is kér tőlem, ami nincs. Ezek nélkül nem tudom letölteni-használni? Köszönöm a türelmet!

Névtelen

Kár, hogy a windows 1017 január 10-vel megszüntette ezt a programot! …szódjanak meg!

Zsolt

Hát … akkor megtaláltad! :)

Névtelen

Win. Live M. M.-t keresem

Pongrácz Barnabás

Nagyon tetszik szeretnék ilyet én is.

Zsolt

Szia Ági!

Szerintem a gond, hogy a képeknek ugyanott kellene elhelyezkedni, ahol a másik gépen voltak. A videókat, képeket nem tartalmazza a projekt fájl, csak az azokra mutató linket. A fájlban effektek, hangok, beállítások vannak, a képekről max. bélyegképek. Szóval ha az előző gépen mondjuk a c:\Users\Ági\Pictures\ útvonalon voltak a képek, itt pedig a c:\Users\Akármi\Pictures\ útvonalon, akkor nem tudja megjeleníteni a program. Egyelőre ez az ötletem támadt …

Szekeres Ági

Szia Zsolt! Elkészítettem egy videót windows movie makerben, és mielőtt elkészült volna a gép megadta magát. Átmenteni sikerült a projekt fájlt a képekkel egy másik gépre. Ott sikerült is megnyitnom, de sajnos a sáv fekete ( jobb oldalon látszódnak a képek és a hang is szól. ) A probléma a bal oldallal van. Windows 7-em van. Tudsz segíteni? A ti nyelvetek nekem kínai, (h miket csináljak, meg töltsek le, stb) inkább más megoldást találjunk ha lehet…Kérlek segíts. Köszönöm

Bella

elmegy

Zsolt

Windows 7-ben a Start menüből megnyitod a Vezérlőpultot, ott a Rendszer-t, és itt rögtön ha legörgetsz láthatod, hogy eredeti e, aktiválva van e. Na persze meg lehet oldani illegálisan is, de ha az itt szereplő Termék azonosítót összehasonlítod a Windows dobozán vagy a géped aljára ragasztott matricán szereplő azonosítóval, és egyezik, akkor egész biztos legális, eredeti a Windowsod. Ha se dobozod, se matricád nincs, akkor még úgy sem lehet eredeti, ha eredetit tett fel valaki, csak nála maradt a doboz. Ha csak az érdekel, hogy fog e működni mindig a rendszered, és nem bárki, bármi ellenőrzése, akkor az működhet nem eredetiként is, elég helytelen módon, de jól funkcionál sok erre készített eszköz. Ennek nyomait, pl. az előző válaszban említett módon keresheted, de nem tudom az összes lehetőséget…

Zoé

Windows 7. Nemrég vettem a gépet használtan,nem sokat tudok róla.

Zsolt

Nem tudom melyik Windowsról van szó, úgy könnyebb lenne. De általánosságban el lehet mondani, hogy előbb-utóbb magától leellenőrzi, hogy eredeti e, hacsak nincs valami eszközzel aktiválva. Pl. van e egy AutoKMS könyvtár a c:\Windows mappában vagy ilyenek … Ez utóbbi esetben nyilván nem legális. Leginkább azt kellene tudni, hogy melyik rendszer ez. Windows 7, 8, 10?
A Microsoft ennyit mond róla: microsoft.com/hu-HU/howtotell

Zoé

Üdv! Hogyan tudom ellenőrizni hogy eredeti az OP rendszer?

Zsolt

Minél nagyobb felbontásúval, úgy gondolom a 800×600 az a minimum.

Szabó Ottó

Szia,

Köszönöm a tippeket. Ki fogom próbálni. Még annyi kérdésem lehetne, hogyha a videót, amit majd megcsinálok, kivetítik projektorral, akkora mekkora méretű képekkel érdemes dolgoznom?

800×600 elegendő?

Köszi.
Ottó

Zsolt

Szia, van egy ilyen pl … photofilmstrip.org aztán még … slideshow-creator.com és … download.videohelp.com/tin2tin
Ha egyik se jó, akkor írj még! :) Sok sikert!

Szabó Ottó

Sziasztok,

Nekem születésnapra kellene egy videót készítenem kb 100 db kép felhasználásával. A Windows Movie maker nem rossz megoldás, de én ennél egy kicsit többet szeretnék. Animoto-val próbálkoztam, de az nagyon drága. Tudna valaki olyan progit javasolni, ami funkcióban valahol a windows movie maker és animoto között helyezkedik el és 1-2 hétig legalább ingyenes?

Előre is köszönöm a javaslatokat.

Üdv,
Ottó

Zsolt

Igen, a Movie Maker csak az első képet használja. Ez úgy működik, hogy szétszedjük egyenként képekre az animált gifet és összerakjuk videóvá. Ne ijedj meg, van rá valószínűleg szoftver, csak nem ez. Valahol már válaszoltam egy ilyen kérdésre, csak nem találom :)… jaj de hülye vagyok, csináltam is egy ilyen bejegyzést … akkor megoldva: animált gif videóvá alakítása hanggal

Sok sikert!

Claryss

Szia!
GIF képekből szeretnék mozgó kép videót készíteni, Windows 7 van a gépemen és Windows Live Movie Maker, de amikor bementem a képeket, nem mozognak. Mit kell tennem, vagy mivel tudom mással elkészíteni?

Köszi: Claryss

Zsolt

A Movie Makerrel ezt (tudomásom szerint) nem, vagy egyszerűen nem lehet megcsinálni. Ellenben az Avidemuxszal szinte nevetségesen egyszerűen megoldható.
Nagyon röviden leírom, de majd egy bejegyzést is csinálok róla… Szóval Avidemux letöltése, telepítése, elindítása, videó betöltése, majd Audio menü lenyitása, ott a Select Track kell nekünk. Itt minden trackból kivesszük a pipát, majd OK, és aztán így elmentjük (File – Save). Ezután megint csak a Select Track és kiválasztunk (lenyitjuk, … Add audio track) amelyik hangfájl kell nekünk, majd megint OK és mentés. Ennyi. Sok sikert!
……..
és itt a bejegyzés is …

Miklós

Movie Maker Videó szerkesztő van a gépemen, nagy részben működik, de hol tudnám a meglévő felvétel, film alól törölni a meglévő hangot, zenét és mással helyesíteni?

Gaby

Szia!
Nekem az a problémám a windows live movie makerrel,hogy képekből összeállítok egy videót,zenével,mindennel.És amikor mentem a filmet,bárhogyan mentem le,csak a zenét játsza le,a képernyő pedig nagy feketeség és a képek sehol.Próbálkoztam lassan az összes film mentés fajtával,de nem jó.

Zsolt

Nekem is volt már ilyen, de nem jöttem rá az okára. Valószínűleg a codec hibája amivel készül a film. A Movie Makerben a lejátszó része működik, itt pedig már dekódolás után látod. A codec vagy kodek a kódolás/dekódolás kifejezésekből alkotott szó, lejátszáskor dekódol, videókészítésnél kódol, ezért más a kettő állapot.
Csak azért okoskodom egy kicsit, mert nem tudom a megoldást sajnos :)
Én végül tömörítetlen avit készítettem, amit az Any Video Converterrel tömörítettem, alakítottam át a kívánt videó formátumba.

Karesz

Film mentése után a kész filmek sittjeinél a képméret folyamatosan változik ugrál hol kisebb,hol nagyobb mindegy milyen felbontásban van mentve.Töröltem,újratelepítettem a pgramot de nincs változás.Szerkesztő módban teljes képben nézésnél nincs ilyen hiba csak a mentett filmnél,mi lehet az oka?

Zsolt

A Windows Live Essentials egy programcsomag, elég sok programot tartalmaz és ha ezek közül valamelyik már a gépeden van, akkor fent van az Essentials egy része. Ez folyamatosan frissül, ha csak nincs letiltva az automatikus frissítés, így mindig a legújabb van a gépeden. Erre konkrétan rákeresni nem sok értelme van, mert ilyen program nincs, csak a Fotótár, a Windows Live Movie Maker, stb. komponensei vannak a gépen.
Vagyis, ha azt mondja neked megvan ebből a legújabb, akkor meg van :)
Ha valamit félreértettem, akkor írj még nyugodtan!
Üdv…

Monca

Windows Live Movie Maker 2011. programot telepítem és azt írja ki, hogy új verzió fut a gépen és megnézem a gépemen a Windows Live essentials programot és a keresőbe kiírja, hogy nincs ilyen… Mit tegyek?

Köszönettel: Moncsy

Zsolt

Az az agy nélküli hozzászóló, aki olyan szép dolgokat írt rólam az előbb (természetesen töröltem) a 94.44.229.107 IP címről, valószínűleg nem olvasta el a “Windows operációs rendszerünk eredetiség ellenőrzésen eshet keresztül” figyelmeztetést.
Szóval még egyszer, ha nem vagy biztos abban, hogy az operációs rendszered eredeti forrásból származik, akkor ne telepíts semmi Windows Live kezdetű dolgot!

Zsolt

De tudod hogy kell, megcsinálod és nem működik, vagy nem tudod hogy kell?

nika

van nekem egy videom kepekbol osszealitva amit le is lehet jatszani de a fenenek sem tudok hatterznet tenni miert :(

Zsolt

Szia!
Ha állandóan leáll egy program, és valahogy belekeveredik a lemezkarbantartás is, akkor ez már túlmutat a Movie Maker problémáján.
Vagyis a Windowst kellene először is rendbe tenni szerintem.
Kitakarítani a CCleanerrel legalább: csillagpor.hu/remek/programok/ccleaner-letoltese úgy, hogy nézd meg előtte a képernyőképeket a használatáról…
A lemezkarbantartó valószínűleg azért jön elő olykor-olykor, mert nincs elég hely a C: meghajtón ahhoz, hogy a program videó szerkesztés közben létrehozza a szükséges ideiglenes fájlt, fájlokat, vagyis valamit ki kell törölni. Ebben segít a lemezkarbantartó és a CCleaner is.

Ezen az oldalon a Windows 7-hez szükséges Live Movie Maker változat található, az XP-s változatot itt találod: csillagpor.hu/remek/programok/windows-movie-maker-xp

Remélem segítettem, minden jót…

Petra

Jó napot kívánok ,, a movie maker nem működik nekem, még volt nekem 2,6-os az mindig lekapcsolt magától akkor elkezdtem letörölni. Letöltöttem újat, és tegnap felmentem a movie maker oldalra h mit lehet csinálni és azt írta ha újra akarod telepíteni és letelepítettem, de azt írja h már rajta vagy ehhez nem tudtam mit kezdeni és ott volt egy 4 fáj amit irt h “lemezkarbantartásra kellett menni” és ott megcsináltam de már nem emlékszem mi is volt. Másnap reggel megakartam csinálni a Lakodalmas filmet nagybátyámnak erre azt írja h nem nyitható valami probléma van. Onnan rájöttem h valamit kitöröltem azin amiken a movie kapcsolódott hozzá … kérem segítsen rajta hogy tudom visszaállítani mert nagyon szükségem van rá!

Zsolt

Szia, beragadt a CAPS LOCK-od!?

Innen lehet letölteni: wlsetup-web.exe, majd ezt futtatni kell és telepíteni a csomagból amit akarsz.

Melyik driver nevére vagy kíváncsi?

ERIKA

A menetére lennék kíváncsi, és a drájver neve mi? Én ehhez nem nagyon értek, hogy telepítsem hogy teljes legyen! /Erika/

ERIKA

Szeretném kérdezni, hogy kell letölteni, a movi makert, sehogy nem sikerül! Segítenél nekem ebben, próbáltam de nem sikerül Windows 7 van a gépemen. !Köszönöm!

Zsolt

Nem ismerem a szerkezetet tapasztalatból, de a driverét mindenképp fel kell telepíteni, ez meg van?

ati1962

Üdv! van egy samsung vp-364w(i) kamerám szalagról szeretném átmenteni a felvételeket firewire kábellel de sehogy sem sikerül!
Ha tudna valaki segíteni megköszönöm!
Win7 van telepítve!

Zsolt

wlsetup-web.exe

vivien

Hol kell letölteni mert nekem nagyon kéne ez a program (windows7-em van)!

Zsolt

Valószínűleg azért, mert nem filmként mented el. Ha a propjektet mented, akkor nem filmet készít, csak egy munkafájlt, amiben nem a film vagy a képek vannak benne, csak azok útvonala. Ha lecsatolod a pendrájvot, akkor nyilván nem találja meg, mint ahogy akkor sem, ha felmásolod a pendrájvra, mert ott meg a pendrájvhoz viszonyítva keresi …

A film közzététele vagy film mentése menüpontokkal próbálkozz!

Ha nem ez a gond, akkor írd meg légy szíves!

Névtelen

Helló!
Miért van az, hogy ha külső adathordozóról emeltem át pár képet, az, ha lekapcsolom, a képek eltűnnek a videómról? Meg az onnan átemelt képeket akkor sem jeleníti meg, ha pen drive-ra elmentettem a videómat???

Diosbeigli

Windows Live Movie Maker.
Nekem is hd film mentésnél memóriaprobléma volt. Próbáltam újrateleíteni, laőpozófájl méretét megemelni, de semmi siker.
Csak úgy sikerült megoldanom, hogy egyéni beállításoknál viszavettem a felbontást hd(1920×1080)-ról 1600×1024-re. Így megcsinálja a kilppet, igaz kis minőségromlással, de ez nem nagyon látszik.

Zsolt

Semmi értelmes nem jut eszembe …
Olyankor elő szokott ilyesmi fordulni, hogyha nem legális a Windows és frissítéskor felkerül a Windows példány jogszerűségét ellenőrző “frissítés” is. De ilyenkor más is feltűnne nem csak a Windows Live Movie Maker nem működése. Olyanok jutnak még eszembe, hogy szedd le, telepítsd újra, szóval mondom, hogy semmi értelmes … és sajnos a másik kérésednek sem tudok eleget tenni, mert ha ehhez hasonló magyar nyelvű és ingyenes program létezne, akkor azt ajánlanám fűnek-fának a Movie Maker helyett. Ha esetleg van még valami ami közelebb vihet a megoldáshoz, hátha … és ha közben sikerült megjavítani, akkor írd le légy szíves, hogy mi volt a gubanc!

Alex

Igen, csak a movie makerrel van gondom.

Alex

Windows 7-en korábban működött a movie makers programom, de pár napja meghallt,akármit próbálok állandóan azt írja, nem indítható el.A gépre directx 11 van telepítve, tehát a rendszerkövetelménynek megfelel.Tud valaki valami megoldást,hogy újra használható legyen? Esetleg ha ez nem megy, akkor ehhez hasonló magyar nyelvű programot, amit letölthetek,esetleg megvehetek? Előre is köszönöm a segítségeteket.

Zsolt

Nem sok ötletem van … Amúgy a gép erőforrásai elvileg elegendőek ilyesmihez, csak a Movie Makerrel van gond?

Ádám

Kérdésem a következő: HD minőségű videót próbálok szerkeszteni, Windows 7 alatt, Live Movie Makerrel. Elég lassan megy, meg néha összekutyul mindent, de amikor kész van, és menteném (1920X1080), akkor üt be a mennykő. Vagy “nem elég a memória”, vagy ha igen, akkor a kész film DVD-re írva pocsék, rángat, homályos, minden baja van. Mi lehet a probléma?

Tamás

csillagpor.hu/remek/programok/windows-movie-maker-xp

Szia, Itt találod az XP változatot

Gábor

Azért köszönöm! Megpróbáltam más HD felbontású filmeket és azokat sem látja, csak a hangját.

Zsolt

Pedig kellene tudni neki ….
Most is próbáltam utána nézni, YouTube-on is van jó pár videó HD-s videó készítésről szerkesztésről Movie Makerben (Windows Live Movie Maker HD video), de egyik sem pont erről szól. Szűrőt, plugint megint csak nem találtam, ill. az egyik videóban van egy, de a linken már nem érhető el semmi, utána rákerestem … semmi.

Vagyis egyelőre nem jut eszembe semmi okos dolog.

Gábor

Megnéztem és a MediaInfo szerint is minden rendben van a kódolással. Az aminek látszik.:) Nagyon sok próbát tettem, átnevezéssel és konvertálással egyaránt. Amire jutottam, hogy az összes általam használt formátumot felismeri HD felbontás alatt, a fölött pedig semmit. Tehát valami a HD felbontással lehet, esetleg valami szűrő, vagy fogalmam sincs..

Zsolt

Igen azt tudom, hogy eredetileg mov, de a mov egy konténer formátum, tehát belül többféle kódolású lehet. Ugyanilyen az avi is pl, csak egy keret, amiből kiindulhat a lejátszó, aztán kiderül, hogy van e a belsejéhez codec, ami mpegtől, divixig akármi lehet. Tehát szerintem próbáld ki ezt az mp4-est, mit veszítesz? :-)

Gábor

Köszi a tippeket! Befrissítettem a K-lite- ot, de sajnos nem segített. Az eredeti formátum biztos, gyárilag mov kiterjesztésű a videó. Egyenlőre nincs több ötletem…

Zsolt

Üdv!
A K-Lite-ot frissítsd, már 8.4-nél jár: K-Lite Mega Codec Pack
Alapbeállításokkal telepítsd, de a végén vigyázz ne tegye fel a toolbarokat meg mit tudom én mit!

Fejből egyébként nem tudom, hogy mi lehet a gond, de az nyilvánvalónak tűnik, hogy a Windows Live Movie Makernek van baja a felbontással, hiszen mint írtad, más formátumban se jó a kép ugyanezen a felbontáson, máshol pedig működik.

Próbáltam utánanézni is itt-ott, de sok értelmeset nem találtam, talán egyet … próbáld meg átnevezni a fájlt mp4-re, és így megpróbálni betölteni. A K-Liteban találsz egy MediaInfo programot, amivel megnézheted, hogy mivel van kódolva a videó. Elképzelhető, hogy mp4 videó és a Windows Movie Maker elkeseredetten ragaszkodik a Windowsos kiterjesztés koncepcióhoz, a valódi fájlformátum helyet, amit értelmesebb programok felismernek a fájl fejlécéből.

De ezek csak találgatások … próbál ki, ha nem megy, még írhatsz.

Sok sikert!

Gábor

Szia!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Digitális fényképezőgépem Full HD videót , mov kiterjesztéssel. A Windows Live Movie Makerbe amikor beimportálom, csak a hangot érzékeli, képet nem lát. Pedig elvileg a mov-ot is képes kezelni és a HD felbontást is. Akár Avi-ra, vagy Wmw-be is konvertálhatom
1280X720-as felbontásig csak hangja van az anyagnak. Alatta felismeri, de nem szeretném ennyire lebutítani. Mi lehet az oka? Kell külön valami speciális codec a Movie Makerhez? (Egyébként a programon kívül mindent tökéletesen lát és a K-lite 7.2-es csomag van fennt. Köszi előre is!
Gábor

Zsolt

Az Any Video Converter jó lesz.
A minőség romlás … nehéz ügy, lehet hogy lesz, de lehet szinte láthatatlan is.
Sajnos némi próbálgatásra elképzelhető hogy szükség lesz, míg megtalálod a jó megoldást.

M Csilla

Köszi Zsolt! Még azt hadd kérdezzem meg hogy melyik átalakító programot javaslod ami a legegyszerűbb és jó is és magyar? Ha avi-ba átalakítom nem romlik a minősége nagyon? Köszi

Zsolt

A Movie Maker nem tudja importálni az m2ts-t. Itt találsz átalakító programokat csillagpor.hu/remek/programok/konvertalo-programok. Aviba vagy wmv-be alakítsd át először!

M Csilla

Segítséget szeretnék kérni a Windows Movie Maker használatához. Kiválasztom a vágásra szánt videót de elindítom a lejátszást a számláló elindul de a kép és a hang nem és nem engedi a szerkesztést sem használni. MI LEHET AZ OKA?
HD felvételeket készít a kamerám. AVCHD m2ts a formátum ha jól néztem.

Előre is köszi!

Attila

Köszönöm :D!!!

Zsolt

Könnyen kezelhető, igen, és a Windows 7-es is ez, egy előző verziója jelent meg annak kiadásakor, és erre frissült.

Attila

A 2011-es verzió jobb mint amit alapból a Windows 7-es en van? Vagy ugyan az? És amit ajánlodtál a fentiekben az a program könnyen kezelhető?

Köszönet előre is :D

Tóth Szabolcs

Szia Zsolt!

Köszi és meg is nézem gyorsan!

Üdv

Szabolcs

Zsolt

Szia Szabolcs!

A CyberLink PowerDirector-t tudom ajánlani, ha tízen-húszon ezer forint nem sok érte.
Ha nem csak pár alkalomra kell, akkor szerintem érdemes beruházni egy ilyen videószerkesztőbe, ami igen, képes HD, de még 3D videóba mentésre is.

Ha ez igaz és jó neten megvásárolva, akkor le kell rá csapni!
video-editing-software-review.toptenreviews.com/powerdirector-review

A Side By Side Compare fülnél láthatod, a többivel összehasonlítva, mit tud.

Tóth Szabolcs

Szia Zsolt!

Szeretnék olyan programot szerezni, letölteni, vásárolni ami egyszerű olcsó és akár HD minőségű képet is kezel. E mellett fontos, hogy ne legyen nagyon bonyolult, hiszen nem vagyok egy számtech szaki.
Tudnál tanácsot adni?
Köszi

Szabolcs

Zsolt

Nem, nem jó, arra a régebbi Windows Movie Maker való.

Sárköziné Ági

Szeretném megkérdezni ez a program jó a Operációs rendszer: Windows XP re is ugye? köszi Ági

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.