Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Magyar nyelvű program, Registry karbantartás, Rendszerprogram → Wise Registry Cleaner letöltése, registry karbantartó

Wise Registry Cleaner

Rendszerleíró adatbázis tisztító és tömörítő program, amivel felgyorsíthatjuk Windowsunkat.
“Lelassult a számítógépe és többször összeomlik?” Használjon Wise Registry Cleanert!
Újabban Windows rendszer beállítás optimalizálót is tartalmaz.

wise registry cleaner
  • Verzió: Wise Registry Cleaner Free 7.61
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: WiseCleaner
  • Operációs rendszer: Windows 98 – Windows 7,
    32 és 64 bit
  • 2,25 MB

Rövid leírás: rendszer karbantartó, wise registry cleaner

A Wise Registry Cleaner telepítése közben erre figyeljünk!

A Wise Disk Cleaner alapértelmezésben feltelepülne a gépre, ha ezt nem szeretnénk, mikor odaér a telepítési folyamat, vegyük ki a pipát a jelölőnégyzetből.

frissítések:

A Wise Registry Cleaner Free 7.61 változásai: Ethernet kártya teljesítmény növelés, továbbfejlesztett rendszer optimalizálás, felhasználói élmény fokozása program hozzáadva, egyéb kisebb javítások.

Letöltés és képernyőképek

Wise Registry Cleaner képernyőképek
A Wise Registry Cleaner letöltése
A hordozható Wise Registry Cleaner letöltése

Weboldal: wisecleaner.com

Frissítve: 2020. március 28. 20:12

Hasonló programok: Freeware, Magyar nyelvű program, Registry karbantartás, Rendszerprogram

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 11 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Sanya

Köszönöm a választ bocs elírtam :-)Én is ezt töltöttem le Wise Registry Cleaner a 7-es Magyar .

Zsolt

Szia!

Ez a Wise Registry Cleaner. A Wise Disk Cleanert csak feltelepítheted közben, ha akarod. Mindegy melyik meghajtóra telepíted őket. Naponta szerintem felesleges futtatni, lehet mondjuk hetente … de minden attól függ, hogy mekkora a “forgalom” a gépeden. Mennyi fájl töltesz le, törölsz, másolsz át, mennyi programot telepítesz, törölsz, stb. Ha sokat, akkor sűrűbben kell, ha szinte semmit, akkor szinte feleslegesek is ezek az alkalmazások.

Ami biztos, akkor hasznos lefuttatni őket, ha lassulást tapasztalsz a gépen, vagy egy kis plusz tárhelyet akarsz a merevlemezeden.

Sanya

Szia lehet hogy hülyeséget kérdezek de én az ilyen programokat mint a Wise Disk Cleaner meg a CCleaner rendszerkarbantartókat a D meghajtóra szoktam telepiteni befolyásol ez valamit vagy mindegy ? Még a Freemake Video Convertert is a D meghajtóra telepitettem de a vírusírtót a Panda Cloud Antivírust már azért inkább a C meghajtóra teszem meg a böngészőt a Total Commandert Km Playert Skypet. Meg még azt szeretném megtudni hogy minden nap ajánlott lefuttatni a Wise Disk Cleanert és a CCleanert előre is köszönöm a választ már megjelent Wise Disk Cleaner 7 is Magyar nyelven :)

Zsolt

Igen, igazad van, csak fent elfelejtettem átírni, de most pótlom.
El lehet érni a 6.x szériához is a magyar nyelvi fájl, csak még annyira kezdetleges állapotban van, hogy már nem építik be a telepítőbe ezek szerint (nagyon helyesen). Az első 6-os verzióban még benne volt, ezért szerepel még ott, hogy magyar nyelvű.
Annyira nincs kész a fordítás, hogy még rosszabb mint az angol, mert sok helyen még az angol szöveg sem látható. Szóval magyarra még várni kell, de remélem nem sokat …

Amúgy igen … Scan – Start Cleaning majd ha akarod System Tuneup – Optimize és Registry Defrag – Start Optimizing

Névtelen

Totál angol! Magyar nyelvet nem engedi! Miért? Scan,Start Cleaning.Ezekre szoktam kattolni.Okés így?

Zsolt

Ez nem töredezettségmentesítő.
Töredezettségmentesíteni egyébként a lemez használattól függően kell, nem időre. Ha kevés fájl törlés/másolás történt akkor ritkán, ha sok, akkor gyakrabban, mondjuk havonta.

Imre

Milyen gyakran kell vele lemeztöredezettségmentesíteni?

Zsolt

Igen ezt használom. Még a nem ajánlottak kitörlése esetén sem volt eddig gondom (bár többnyire ezt kihagyom), a registry töredezettségmentesítés pedig sokat gyorsíthat a gépen, persze leginkább akkor, ha van mit töredezettségmentesíteni.

Imre

A fenti programot használod ,és mik a tapasztalataid? Sok ilyen progi van,döntse el az ember,melyik jobb:D

Zsolt

Először is akkor vírusirtóval kellene kezdeni, mert leginkább az lehet a fő ok!
Most nincs a gépen egy sem?

Javaslom, hogy a Hordozható ClamWin Free Antivirus-t tessék letölteni, majd ha lehet pendrive-ról futtatni.

Ezután az avast-ot feltelepíteni, ha már van fent egy vírusirtó, akkor azt eltávolítani előtte. Ha fent van az avast, akkor egy teljes vizsgálatot lefuttatni, amire telepítéskor úgyis rákérdez, tehát csak engedni kell…

Ezután jöhet a CCleaner, ami végez egy nagytakarítást, majd jöhet ez a program végül.

Ajánlom ezt is elolvasni: windows_xp_6_gyors_lepes.pdf.

Hasznos megnézni a videókat, mind ezen az oldalon mind máshol is. Igaz leginkább nem magyar nyelvű, de látszik a lényeg.

És akkor most válaszolok a kérdésre is :-)

A letöltés után el kell indtani a letöltött fájlt, feltelepíteni, illetve telepítés közben mikor sor kerülhet arra, hogy kivegyük a pipát a “Download Wise Disk Cleaner now” lehetőségből, akkor vegyük ki és Befejezés.

Ugye itt elindul magától, kattintsunk a bal felső sarokban a Vizsgálat gombra, de ez előtt alatta mindent pipáljunk be. Ha ez végigért, (elég hosszú idő is lehet), akkor kattintsunk a Javít gombra, ha ez kész a Defrag-ra (vagy ha valamelyik más verzió van fent akkor lehet más is az elnevezése, a lényeg balról a ötödik :-) ), ott Elemzés, majd a végén Defrag és itt engedjünk az újraindítás kérésnek … ennyi.

Sok sikert!

Magyar F.KLára

Tiszteletem! Szeretném az ingyenes tisztító programot használni. A gépem nagyon lelassult és összeomlik többször, meg hát van egypár vírusom is. Letöltöttem a programot, de hogy kell elindítani, nem sikerül. Ebben is tud segíteni? Köszönöm: Klarki

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.