Csillagpor.hu
Csillagpor.huEzt használom, IT cikkek, Magyar nyelvű, Szoftver → Star Downloader, letöltés kezelő

Star Downloader – letöltés menedzser

A Star Downloader letöltés kezelő azon programok egyike, amikre már nem is emlékszem mióta használom.
Kicsi, gyors, elfogadható mennyiségű memóriát eszik, és mindent tud amire nekem szükségem van.

A letöltés kezelőknek egykor az volt a küldetése, hogy több szálra bontsák a letöltést, ezzel meggyorsítva azt, és ha megszakadt valamiért a kapcsolat, folytatni lehessen onnan ahol abbahagytuk. Természetesen ma is ez a fő funkciójuk, csak a jelentősen megnövekedett sávszélességgel azt is kapjuk ajándékba, hogy szinte már sosem gyorsít egy ilyen program a letöltésen.

Akkor meg minek?

stardownloader

Ez esetben a fent leírt tulajdonságokon kívül, beépül a böngészőinkbe (toolbar nélkül), figyeli a vágólapot (letölti a linken lévő fájlt), katalogizálja a letöltött fájljainkat dátum alapján, megadható milyen fájlokat töltsön ő és milyeneket ne, ütemezhető, víruskeresés is beállítható hozzá, megadható hány részre bontsa a letöltendőket, mekkora méret alatt ne tegye ezt (hasznos, mert sokszor a kikalkulálása a szétszedésnek, majd összerakásnak hosszabb idő, mintha egyben letöltöttünk volna egy pl. 2MB-os fájlt), magyar nyelvű is, és még sok minden…

Beállítható úgy is, hogy meg se nyikkan, csak pakolja nekünk egy könyvtárba amiket szeretnénk. A lényeg, hétköznapi használatra nekem bőven elég a tudása. Aki nem szeretne komplett weboldalakat, Flash videókat, stb. letöltetni egy ilyen programmal, annak nyugodt szívvel ajánlhatom.

Ja, és ez az ingyenes verziója, a Star Downloader Free, van fizetős is 20 dollárért.

stardownloader.com/downloads

Kapcsolódó oldal: letöltés vezérlő

Frissítve: 2017. január 22. 11:21

»
«

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Ezt a programot a bejegyzés alján lévő linkről, az Internet Download Manager-ben pedig nem tudok segíteni, mert itt csak ingyenes, teljesértékű és legális szoftverekkel foglalkozunk.

De ajánlom a Free Download Manager-t, ami kb. azt tudja, mint a két program egyben és ingyenesen.

csereklye gabriella

Meg szeretném tudni, hogy ezt a Star Downloader letöltés kezelőt, hogy lehet gépre letölteni? Illetve az Internet download manager 6.05, ingyenes és teljes verzióját hol és hogyan lehet megszerezni regisztráció nélkül?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.