Csillagpor.hu
Csillagpor.huIT cikkek, Webes alkalmazás → Személykereső – Pipl

Személykereső – Pipl

A lenti bejegyzés jó pár éve keletkezett.
Azóta, valószínűleg a személykereső kifejezés miatt, a hozzászólásokban lent egyre bővülő “személykeresővé” alakult.

Ha ezt a folyamatot meggátoltam volna, azt hiszem sok embertől vettem volna el a reményt, hiszen olyan oldal, ahol valóban embereket lehet keresni, és nem közösségi oldalakban, hanem a való életben, nem nagyon működik. Talán egyszer létrehozom…
Addig is engedek a látogatók akaratának, sőt ha küldenek fényképet a csillagpor kukac csillagpor.hu címre, azt fel is teszem ide.

Ha valaki ráismer egy ismerősére, vagy önmagára és értesítést szeretne küldeni, de nem lát a hozzászólásban elérhetőséget, írjon nekem a fentebb látható e-mail címre, mert én lehet hogy látom a hozzászóló mail címét.

Talán van remény…

Itt tehát az eredeti bejegyzés következik, majd alatta a hozzászólási lehetőség.

Kiegészítés a nagyobb siker érdekében!
További hasznos eltűnt személy kereső oldalak:
eltuntkereso.network.hu
keresoszolgalat.hu
facebook.com/eltuntemberek.keresoje
facebook.com/eltuntgyerekek
haboruskeresoszolgalat.hu

Sok sikert!

………..

A Pipl nevet kapta stílusosan egy elég jól működő személykereső oldal.
Isten hozott a mély weben! – írja és még azt, hogy ez a legszélesebb körű személykereső a weben.

Ebben bizonyára igaza van, de sajnos az iwiwünkbe még nem kukkant bele.

Viszont ha a Facebook, MySpace, Flickr, Twitter közelébe kerültünk, egész biztos lesz találat a saját nevünkre is.

Ha fórumokban, blogokban megfordult már a keresett emberünk, és ha várossal is ki tudjuk egészíteni a keresést, akkor nyert ügyünk van, többnyire.

pipl

Kereshetünk továbbá e-mail cím alapján, felhasználói névre (username) és telefonszámokra is, de ez utóbbi érthető okokból az Egyesült Államok területén működik csak.
A fényképek is megjelennek jobb oldalon, ha a névhez illőnek találja a Pipl kereső.

Csodákat azért ne várjunk, aki nincs a weben, arra nem lehet rátalálni.

Szerintem érdemes kipróbálni, én pl. érdekes dolgokra találtam magammal és másokkal kapcsolatban is.

Akinek nincs egy ismerőse sem :-) az írja be, hogy Bill Gates, a Country-nál: US, és láthatóvá válik hogyan működik a szolgáltatás.
Ha az US helyett valami másra állítjuk, akkor a másik országból keres ugyanarra.

A First és a Last name-nél a sorrend a mérvadó, tehát magyarul írjuk a magyar nevet, akkor működik jól.

Irány a mély web!

pipl – személykereső

Közzétéve: 2010.06.26.

Frissítve: 2017. október 19. 20:44

»
«

Eddig 43 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Agnes Gerescher

Keresem volt iskolatársamat HEGYI GYÖRGY-öt akivel Hernádvécsén egy iskolába jártunk. 1970 juniusában végeztünk. Ö pár évvel késöbb Miskolcon dolgozott a Búza-Tér és a Gyorsétterem mellet egy autógumis boltban a bátyával együtt. Ebben azz idöszakban Hejöcsabán albérletben lakott. 1974-ben láttam utóljára. Nagyon szeretném megtalálni. Ha még él akkor ma 65- 66 éves lehet…

Madarasz Jozsef

keresem Nemet Idat fertöszeplaki kislanyt akit utoljara 1968-ban lattam

Sineger Ilona Erika

Keresem az igazi anyukámat Sineger Ilonát 1992 -ben születtem Budapesten Vagy testvéremet. Most Rák Eszter néven talál meg.

Kis Andor

Kis Andor vagyok Keresem A hugomat aki Ronto Mária néven szerepelt A miskolci intézetbe nevellkedett szuletett 1971.04.20. án örökbe fogadták és igy nem tudom hol van de nagyon szeretném megtalálni ezen is elérhetö vagyok 0620-615-55-53. Évek ota keresem .

Barna Éva

Keresem Balázs Enikőt, aki Kemecsén született 1981. 05.24-én. Anyja neve: Abán Erzsébet. Elérhetőségem mehecskeee@gmail.com

Névtelen

Keresem baratnomet laszlo agnest egyutt voltunk gyerekek jaszberenybe ennevem peli maria budapestre kolttoztek fehervari uton laktak azota nem tudok rola semmit

Tóthné Ági

Elérhetőségem: baboca3838@indamail.hu

Tóthné Ági

Keresem Édesapámat akkit Szekeres Sándornak hivnak sokan a becenevéröl ismerik sunka.Sajnos nem sok infom van róla csak anyi hogy Pécs, Görcsöny,Bosta,Babarcszőlös,Regenye, környékén lakhat most de sajnos pontosan nem tudom most kb 60 éves.akki tud róla vagy netán ismeri vagy tudja a holétét kérem segitsen…..

Gal Ferencz

Elfelejtettem az elerhetosegemet. Valaszokat ide varom: gfl.lorand@yahoo.com

Gal Ferencz

Elnazast de tevedtem. Mert Kosa Maria 1891-ben szuletett nem 71-ben. Elnezest. Mellekelnem a szuletesi es hazassagi anyakonyvi kivonatot is de nem lehet ide feltolteni.

Gal Ferencz

Keresem nagyapam rokonainak leszarmazottait. Nagyapam Gal Sandor szuletett 1920 apr. 19 Brassoban. 1940-ben elhagyta Brassot es le telepedett Szilagymegyeben Szilagysomlyon es itt elt es meghalt 1979 jan. 4-en. Nagyapam a szuleirol nem sokat beszelt…..titkolt valamit. Soha nem voltak Somlyon, mert apam nem ismerte oket. Meg a temetesukre sem ment vissza Brassoba. Kesobb megtudtam hogy Nemesek voltak es egy teljes utca volt az oveke berhazakkal. Ott hamarabb lett roman vilag mint itt, es nagyapam meg akart szabadulni ettol a vilagtol nem gondolva arra hogy hamarosan itt somlyon is Romania lessz. Ugy tudom ki vegeztek a dedszuleimet Brassoban. Nagyapam Gal Sandor egyeduli gyermek volt. De lehet hogy dednagyapamnak voltak testverei vagy dednagyanyamnak. Megvannak az eredeti pappirok a dedszuleimrol mert azokat elhozta Brassobol nagyapam. Dednagyapam neve Gal Ignac szuletett 1883 aug.19 Nagyajtan, Az o szulei vagyis az en uknagyszuleim Gal Janos es Nagy Amalia. Dednagyanyam, vagyis Gal Ignac felesege Kosa Maria Szuletett 1871 okt.2-an Kozapajtan, az o szulei vagyis a masik uknagyszuleim Kosa Jozsef es Bedo Julianna. A Dednagyszuleim hazassagi anyakonyvi kivonata itt van nallam az eredeti, amely 1912 majus 28-an kelltek egybe Kozepajtan, es Domokos Benedek volt az anyakonyv vezeto.. Tehat Gal Ignac es Kosa Maria hazastarsak es az en dednagyszuleim akik Brassoban eltek Utca romanul : Str. furcilor 2 szam alatt. Azt nem tudom hogy melyik reszrol voltak nemesek, hogy egyaltalan igaz volt e , de anyit tudok hogy dednagyapam Gal Ignac vasuti fekcso kezelo volt. Akkor az ukszuleim voltak nemesek??? Mar nem ertek semmit. Meg annyit hogy nagyapam Gal Sandor dus gazdagon jott ide somlyora tele arannyal es ezusttel, aminek persze en nyomat sem erzem mert hetkoznapi ember vagyok. Mit csinalt veluk??? Egyetlen festmeny maradt meg tole ami eleg ertekes Mesterhazytol van valami nagy macskas festmeny eredeti keretben. De nem ez a lenyeg….Jo lenne ha megtalalnam a tavoli rokonaimat. Lehet hogy valakik elnek a nagyvilagban es kozos az uknagyszuleink. Gal Janos es Nagy Amalia az egyik ukszulo,,, Kosa Jozsef es Bedo Julianna a masik ukszulo. Leszarmazottak mint en. Minden segitseg jol jonne.

ibolya

Keresem a testvéremet. kovács lászlot.. szül 1960 Jelenleg budapest 11. ker. ben tartozkodik

ibolya

Testvéremet keresem. Több éve semmit nem tudunk rola csak annyit hogy Budapesten a 11. kerületben tartozkodik. Neve Kovács lászlo Szül. 1960. 02. 16. Dunaujváros

Hegedűs András

Keresem Sajtos Szilviát, aki 1982-ben végezte a 8. általánost budaörsön a lakótelepi iskolában (Azóta ez Herman Ottó Ált. Isk). Azóta nem tudok róla.

Németh Győző

Keresem bátyámat Németh Jenőt kit nem láttam már 45 éve édesanya neve Bereczki Zsuzsanna.Komáromba voltunk az intézetben.

magdi

Keresem Papp Adrienn-t,esetleges férjezett nevét nem ismerem.Édesapja Papp István már meghalt,Győrben élt,míg Adrienn az édesanyjával Bp környékén/Üröm???/ Kérem aki tud róla valamit értesítsen !!! KÖSZÖNÖM

Gödöny Melinda

Keresünk egy intézetbe adott fiú gyermeket aki mostanra 30-31 éves lehet ( 1981. 9. 21-én ) született Dombóváron. Tolna megye. Első neve Vajda Zsolt, Nem tudjuk ,h névváltoztatás történt-e. Reméljük sikerrel járnak és megtudnak róla valamit.

patkos sandor

Keresem Ádám Olgát Mezőtúron jártunk ált. iskolába 1964-1971 között.
e-mail cím: piroscerka@vipmail.hu

Kriszta

Keresem párom testvéreit akik 1978-1985 között Kiskorpádon laktak, Tóth János és Tóth Andrea, nagymamájuk neve Filó Mária.

Ha valaki tud róluk bármit is az kérem írjon: messyta@gmail.com

Pinter Timea

Keresem Szücs vagy Geleta vezetéknevű embereket, akinek a szülei vagy nagyszülei: Szücs Mihály, Szücs György vagy Geleta Mihály felesége Katalin (lánykori neve Szücs)! Lakhelyük Magyarország, Kelebia és Tompa helység! Nővérük és bátyjuk született Szücs (Pintér) Erzsébet és Szücs István! Lakhelyük Szerbia, Szabadka város, Palics!

E-mail cim: pintertimea89@gmail.com

kusztura szabo gyongyi

Keresem, iskolatársamat, 1983-1984-ben jártunk iskolába, Sepsiszentgyörgyön.
Aki tud róla kérem értesítsen! A neve Zsiga Jenő, Sepsiszentgyörgyön él.
ongyike@citromail.hu

Névtelen

Keresem Cimpián Pétert, aki Budapesten élt, 1966-67-ben beszéltünk utoljára.

Kakucsi Erika

Keresem féltestvérem, Kakucsi Zsuzsannát.

Tóth Andrea

Keresem testvéremet, Tóth Jánost. Édesanyja neve: Rehó Piroska született: 1968 januárjában. Utolsó lakcíme, ami számomra ismert Kecskemét.
wentzel1974@freemail.hu az elérhetőségem
Tóth Andrea

Melinda

Keresem az apámat… Millei Ernő…

kovács klára

Keresem Magyari Csabát. Brassóban született, most Budapesten él és asztalos műhelyben dolgozik. Az élettársa neve Mónika, ha nem tévedek. Nem láttuk egymást kb. 37 éve. Édesanyja neve Elvira, az édesapja neve Tibor. A skype címe: macsab1, de sajnos nem lép fel rá.

somogyi magdolna

Keresem testvéremet, aki Tökölön vagy valamelyik bvbe sz. anya neve Rafael Malvin. Jelentkezz, mert nem ismerünk, de nagyon szeretünk, és legalább egyszer láthassalak, sokat gondolunk rád.
Ja az e-mail címem: magdi1012@fremail.hu

göltl lajosné

Keresem az édesapámat aki 1938-ban Csöngén született, neve Németh Sándor, engem Németh Erzsébetnek hívnak, 1958 03 21.én születtem. Tudom hogy van egy féltestvérem aki 1973 1974 született és fiúgyermek. Szeretném megismerni mindkettőt.
Utolsó lakhelyük amiről tudok, Szombathely.

Vankovics Hajnalka

Sziasztok! Keresem Faludi Adélt, Győrben lakik és masszőr a foglalkozása, szeretném őt mihamarabb megtalálni, aki tud az legyen szíves segítsen nekem!

KISS ZOLTÁNNÉ

Keresem Molnár Évát, 1984 04 04, anyja neve Orsós Mária, Magyarszéken lakott 10000 Ft jutalom annak, aki tud segíteni!!!
Valahol Pécs körzetében élhet.
e-mail ladygyagya@citromail.hu

Névtelen

Keresem féltestvérem Varga Mária Miskolcon lakik, született 1980 okt. 26, ha valami hírt (vagy ismeri) kérem értesítsen az alábbi email címen tuzzz@citromail.hu

Névtelen

Keresem Bodó Anna szül: Sztancsófalva 1911.01.13-án meghalt: 1944.04.03-án gyermekeit, unokáit. szabinam@tolna.net

Kun Katalin

Keresem Kun Ágnest, egykor Sarudon majd Ostoroson lakott. A férje René, svájci állampolgár. Úgy tudom jelenleg is Svájcban laknak. Van 2 lányuk, Sára és Renáta.
Az email cím: kerepesi.tunde@freemail.hu

Podkalne Elena

Keresem testvéremet Lettország, Ventspisből. A neve Оксана Маркова (Oksana Markova) van egy fia Nikolaj Markov.
Ezen az email címen értesítsenek ha megtudtak valamit róluk: reni959@freemail.hu
..sürgős lenne Köszönöm (:

Szalai Fruzsina

Keresem édesapám rokonait, Pilisko Gyulánét szül.:Szalai Margitot, dr.Trencsényi Lajosnét szül.:Szalai Gizellát és testvérüket Szalai Tibor-t!

jakab zoltánné

Keresem férjem édesapját, sajnos sokat nem tudok róla, férjem Jakab Zoltán anyukája Jakab Margit. Ócsai lakosok voltak aztán Kakucsra költöztek férjem édesapja István, mikor ő megszületett külön váltak azóta nem tud semmit róla. Ha valaki sejti ki lehet akkor írjon nekem köszönöm:) Zsuzsanna jakabz1@citromail.hu

Erdei Anna

Keresem Kőszeghy Violetta festőművésznőt, aki édesapám keresztanyja. 20 éve hallottunk felőle. Akkor Bécsben élt, a Margarettenhof-on, de utóbbi látogatásunkkor már nem lakott ott. Aki tud róla bármilyen információt, kérem írjon!
anna.erdei@citromail.hu

paizs magdi

Keresem Schneider Elvirat (Hugi-t) Ausztriában lakott, de már 10 éve nem tudok róla semmit. Ha valaki ismeri kérem írjon az email címemre. Hugi, ha ezt olvasod kérlek írj! Köszönöm!

drivanyi

Tóthné Jakab Évát, aki a 80-as és a 90-es években a MÁV-nál dolgozott.

Zsolt

Magyarország esetében semmit.
Amúgy pl. California …

Véber Alex

Mit kell írni a stateba?
Köszi

Darvas Pál

Édesanyám, sz.: Palotay Anna keresi volt gimnáziumi osztálytársát sz.: Zoltán Verát, aki 1920-ban született és 1938-ban érettségizett Szolnokon. Jelenlegi, férjezett nevét nem ismerjük.
KI TUD RÓLA??? (Gyermeke, unokája, esetleg egyéb rokona, ismerőse…)

Ha, valaki bármit is tud róla, kérem, értesítsen e-mail címemen.
DP

Nagygyörgy József

Keresem Demeter Ferenc nevű volt főiskolai diáktársam, aki 1988 körül telepedett át Magyarországra Nagyváradról. Két gyermeke van Ferike és Magdika, a nejét Vajdahunyadon ismerte meg. Aki tud értesítsen.

Kérdezz, szólj hozzá!
Nem kötelező semmilyen adat megadása... a név azért hasznos.


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2018 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!