Csillagpor.hu
Csillagpor.huIT cikkek, Magyar nyelvű, Szoftver, Webes alkalmazás → Telepíts egyszerre mindent - Ninite! A kiválasztott programokból csinál egy telepítő programot.

Telepíts egyszerre mindent – Ninite!

Na persze a cím kissé túlzás, de a lehetőség adott a Ninite szoftverében.
A fejlesztés lényege, hogy a weboldalukon kiválasztott programokból csinál egy telepítő programot, pontosabban egy olyan alkalmazást, amely letölti ezeknek a programoknak a telepítő programját egymás után, majd feltelepíti őket.

Mindezt mindenféle beavatkozás nélkül hajtja végre. Tehát semmi tovább, OK, ilyen-olyan elfogadás, stb, elindítjuk a programot és még azt se kérdi, hogy kezdheti e, majd az egyes programok között sem áll meg pihenni.

Jelenleg 12 kategóriába szedve 74 ingyenes szoftver választható ki telepítésre.
Türelmünket kérik, folyamatosan dolgoznak a nemzetközi verziókon is, de ahol egy kis amerikai zászló ikon látható, az csak angol nyelven telepíthető.
Érdemes figyelni az oldalt a szoftverek gyarapodása miatt!

Ha csak 3-4 programot is használunk ezekből, hasznos egy telepítőt létrehozni, hiszen egyrészt mindig a legújabb verzióval örvendeztet meg minket, másrészt egy új rendszer telepítésekor igen sok időt spórolhatunk.

A programok jelenleg: Chrome, Safari, Opera és Firefox, Skype, Messenger, Pidgin és Thunderbird, Digsby, Google Talk és Yahoo!, iTunes, Winamp, VLC és KMPlayer, Songbird, Hulu, AIMP, Audacity, Spotify és GOM, Paint.NET, GIMP és Inkscape, Picasa, Irfanview és XnView, Office, OpenOffice, Adobe Reader, Foxit Reader és a CutePDF, Essentials, Avast, AVG, Ad-Aware, Spybot meg a Malwarebytes, Flash Player, Flash Player(IE), Java, .NET, Silverlight, uTorrent és eMule, Dropbox, Evernote, Google Earth, Steam, KeePass és Everything, CCleaner, Launchy, Revo, Defraggler, RealVNC, TeraCopy, CDBurnerXP és ImgBurn, Recuva, 7-Zip, WinRAR, Python, FileZilla, Notepad++, Java JDK, WinSCP, PuTTY mo és az Eclipse.

Ninite

Az összes program egyszerre történő feltelepítését nem vállaltam, így nem tudom, hogy azokat az alkalmazásokat hogy kezeli, ahol valami eszköztárt, valami egyéb “bónuszt” szeretne feltelepíteni a program… , de lehet hogy nincs is ilyen köztük.

Létrehozható és megosztható az összeállításunkból egy link is, nekem ezek a szoftverek hasznosak egy rendszer indulásakor: //ninite.com/installer ….

Rajta: ninite.com!

Frissítve: 2020. március 20. 15:04

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Eddig 7 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Felgyorsítani (vagyis a sávszélességet növelni) nem tudod semmivel, maximum a sávszélesség zabáló flash reklámokat letiltani vagy hasonló…
Tehát Firefox vagy valami más értelmes böngésző és rá adblocker plugin.
Ha továbbiak érdekelnek akkor a böngészőknél vagy az internetes izéknél kérdezz!

jános

Mobil internethez kellene egy gyorsító program.

Debertin Andrea

Szerintem jó ez a letöltő oldal!

Szandi

Nagyon jó!

Varga István

Ez fontos volna köszönöm.

Zsolt

Igaz?

dudasildiko

Nagyon jó!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.