Csillagpor.hu
Csillagpor.huMagyar nyelvű, Szoftver, Windows 10 → A Winamp egy pillanatra felnézett hamvaiból…

A Winamp egy pillanatra felnézett hamvaiból…

A Winamp csak egy pillanatra nézett fel hamvaiból, vagy egy feltámadás készülődik?
Jó egy évtizedig a Winamp volt a A Média lejátszó program. A kezdeti “MP3 lejátszó” titulus után évek alatt gyakorlatilag mindent tudott már ami hang és videólejátszáshoz szükséges lehetett, széleskörű online média streaming szolgáltatások is épültek rá, mindezt ingyen. (Tudom … később volt fizetős verzió is.) Majd 2013 végén – egyszerűen szólva – megszűnt. Az oldala még ma is él, de az online szolgáltatások nem működnek többé. Az utolsó hivatalos verzió (5.666) oldalak százairól, ezreiről letölthető ma is.

És most …

… a napokban egyszer csak felbukkant egy újabb, 5.8-as beta verzió, sok sok frissítéssel, aktualizálással, javítással, és teljes körű Windows 10 kompatibilitással. Ez a verzió már 100% freeware, minden utalás a pro verzióra el lett belőle távolítva. Személy szerint engem zavar, hogy az Online szolgáltatások és Podcastok elérhetőek a menüjéből, holott nem áll mögöttük semmi, vagyis nem működnek, de talán később … De lesz e később, ki készítette, mi az irány? Még nem lehet tudni.
A legutolsó változás dátuma 2016 október … vagyis csaknem 2 évvel ezelőtt, és 3 évvel a megszűnés bejelentése után. Na ebből pont hogy semmit sem lehet leszűrni … :)

Innen elérhető, a magyarrá változtató nyelvi fájl társaságában.

Frissítve: 2018. szeptember 22. 17:24

»
«

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.