Csillagpor.hu
Csillagpor.huEzt használom, Magyar nyelvű, Operációs rendszerek, Szoftver, Windows 10, Windows 7, Windows 8 → Windows 10, 8, 7 no meg MS Office letöltése

Windows 10, 8, 7 no meg MS Office letöltése

A Microsoft Windows and Office ISO Download Tool egy lemezképfájl letöltő alkalmazás, ami a látszat ellenére egy teljesen legális szoftver. Közvetlenül a Microsoft szervereiről tölti le a telepítő lemezek fájljait. A lemezképfájlokat DVD-re vagy USB meghajtóra írva, telepíthetünk Windowsokat és MS Office programcsomagokat. Az alkalmazással a Windows 7, 8.1 és 10 különféle verzióit szerezhetjük be, 32 és 64 bites és sok nyelvi változatban, továbbá a Microsoft Office 2007 – 2016 különféle változatait tudjuk letölteni. A szoftver folyamatosan frissül, vagyis pl. mindig a legfrissebb Windows 10 érhető el belőle, beleértve a fejlesztői változatokat is. Hordozható, magyar nyelvű program… → Folytatás …

 

 

Windows és Office ISO letöltő

Frissítve: 2017. január 22. 11:06

»
«

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Meg lehet venni, amúgy illegális úton lehet hozzájutni, de kevés manapság egy kulcs, utána még aktiválni is kell, erre is vannak módszerek, de manapság már ezek is csak ideig-óráig működnek.

A vételre ill. egyéb módszerekre rá lehet keresni …

Irén

A Windows aktiválásához szükséges kulcshoz hol ill. hogy lehet hozzájutni?

Zsolt

Hacsak nem volt rootolva a telefon, és nem lett végleg kinyírva ez a lehetőség, egyszerű újraindításnál az alapértelmezett állapot után akár a fenti lehúzható menüben (üzenetsáv, vagy ilyesmi a neve) is bekapcsolható. Egyébként ott nem lehet bekapcsolni, ahol kikapcsoltad?

Gáti Róbert

Androidos mobilomon véletlenül (figyelmetlenségből) kikapcsoltam a GPS-t.
Tulajdonképpen a GOOGLE beállításokban turkáltam, egyes dolgokat ki akartam kapcsolni, és eközben történt.
Hogyan lehetne visszakapcsolni?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.