Csillagpor.hu
Csillagpor.huIT hírek, Operációs rendszerek, Windows 10, Windows tippek → Windows 9 preview váró...

Windows 9 preview váró…

Innen letölthető a Windows 10.

Aki komolyabban érdekel, itt a Windows 10 launch live blog … (már vége a bemutatónak).
A Windows 9 Windows 10 preview 2014 szeptember 30-án, (Időközben kiderült Windows 10 lesz a neve, de letölteni még mindig nem lehet!) magyar idő szerint reggel 6-kor jelenik meg. A végleges verzió majd csak valamikor 2015-ben jön ki. Hitelt érdemlő adatot nem találtam a hardver követelményeiről, de itt-ott rebesgetik, hogy kisebb lesz a hardver igénye mint a Windows 7-nek vagy 8-nak. Majd meglátjuk…

Képek és videók is csöpögnek innen-onnan a Windows 9-ről, pl. itt: winfuture.de/screenshots/Windows-9-Preview-Build folyamatosan frissítik a képernyőképeket.

Lesz új Start menü, vagyis megint lesz startmenü, de mégis új, mert a csempék is ebben fognak megjelenni.
Új értesítési terület is lesz, ez a Linuxokban már megszokott, “átrajzolták” természetesen a felületet egy kicsit, és a szintén Linuxból ismert (évtizedek óta) virtuális asztalok is megjelennek az új Windowsban. Ezt eddig külső szoftverekkel varázsolhattuk csak fel: (DeskHedron, VirtuaWin, DoubleDesktop).
… és ezzel a pár dologgal csak a felületéről beszéltünk, mintha csak abból állna egy operációs rendszer, pedig bőven nem!

A Csillagpor szeptember 30-án amikor végre le lehet tölteni jelentkezik egy Windows 9 telepítő bejegyzéssel, addig is itt van egy pár előzetes videó és pár hasznos link Windows 9 témában:

Windows 9 Video Leaks: Windows Weekly 380

Windows 9: Das neue Startmenü in Aktion

Windows 9: Das neue Notification Center in Aktion

Windows 9: Der neue Multi-Desktop in Aktion

Windows 9: Startmenü geht auch ganz ohne Live Tiles

Windows 9 Mini Start Menu?

Windows 10 letöltés és telepítés.
Windows 10 Technical Preview build 9860

Információ források:
winfuture.de
winbeta.org
computerbase.de

2014.09.19.

Frissítve: 2020. március 20. 14:50

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Ó istenem … Egyetlen betűt se olvastál el a bejegyzésből? Mert az első, a második és a harmadik sorban is ott van, hogy Windows 10. Mikor írtam ezt (2014.09.19.) még SENKI sem tudta, hogy 10 lesz a neve, még a Microsoft is Windows 9-ként emlegette! Az összes beágyazott videó is a Windows 9-ről szól. Később nem írtam át az egészet, mindössze kiegészítettem az azóta megismert információkkal.

imi

windows 10 és nem 9

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.